NC ISRAEL
 
 Israel
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2001   Lory Copans (isr)   Nadya Laikin (isr)   Hadas Wais (isr)  
2002   Shani Bloch-Davidov (isr)   Lory Copans (isr)   Racheli Rozenshtain (isr)  
2006   Inbar Ronen (isr)   Shani Bloch-Davidov (isr)   Michal Avriel (isr)  
2007   Leah Goldstein (isr)   Hilla Maimon (isr)   Shani Bloch-Davidov (isr)  
2008   Leah Goldstein (isr)   Yarden Golan (isr)   Yarden Avidan (isr)  
2009   Leah Goldstein (isr)   Yarden Golan (isr)   Yarden Avidan (isr)  
2010   Inbar Ronen (isr)   Michal Ela (isr)   Yarden Avidan (isr)  
2011   Ella Michal (isr)   Daniela Levi (isr)   Paz Bash (isr)  
2012   Yuval Bar Ziv (isr)   Rotem Gafinovitz (isr)   Daniela Levi (isr)  
2013   Paz Bash (isr)   Rotem Gafinovitz (isr)   Meghan Beltzer (isr)  
2014   Paz Bash (isr)   Shani Bloch-Davidov (isr)   Omer Shapira (isr)  
2015   Rotem Gafinovitz (isr)   Omer Shapira (isr)   Paz Bash (isr)  
2016   Miriam Bar-On (isr)   Rotem Gafinovitz (isr)   Omer Shapira (isr)  
2017   Omer Shapira (isr)   Paz Bash (isr)   Shani Bloch-Davidov (isr)  
2018   Omer Shapira (isr)   Rotem Gafinovitz (isr)   Paz Bash (isr)  
2019   Omer Shapira (isr)   Rotem Gafinovitz (isr)   Paz Bash (isr)  

3 victories: Leah Goldstein (isr), Omer Shapira (isr)
2 victories: Paz Bash (isr), Inbar Ronen (isr)