GP PLUMELEC
 
 France
Road

Palmares | More
Year   1   2   3  
2011   Julie Beveridge (can)   Siobhan Horgan (Dervan) (irl)   Carol Ann Canuel (can)  
2012   Audrey Cordon-Ragot (fra)   Aude Biannic (fra)   Marion Rousse (fra)  
2013   Emmanuelle Merlot (fra)   Carol Ann Canuel (can)   Melodie Lesueur (fra)  
2014   Audrey Cordon-Ragot (fra)   Elisa Longo Borghini (ita)   Charlotte Bravard (fra)  
2015   Sheyla Gutierrez Ruiz (esp)   Sandrine Bideau (fra)   Mayuko Hagiwara (jpn)  
2016   Rachel Neylan (aus)   Christine Majerus (lux)   Elise Delzenne (fra)  
2017   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)   Alena Amialiusik (blr)   Shara Marche (Gillow) (aus)  
2018   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)   Malgorzata Jasinska (pol)   Ana Santesteban Gonzalez (esp)  
2019   Cecilie Uttrup Ludwig (den)   Margarita Victoria Garcia CaƱellas (esp)   Sheyla Gutierrez Ruiz (esp)  

2 victories: Audrey Cordon-Ragot (fra), Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)