NC NETHERLANDS ITT
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1991   Ingrid Haringa (ned)   Astrid Schop (ned)   Monique Knol (ned)  
1992   Lenie Dijkstra (ned)   Natasha Den Ouden (ned)   Els Koolloos - Van Leeuwen (ned)  
1993   Petra De Boer-Grimbergen (ned)   Ingrid Haringa (ned)   Natasha Den Ouden (ned)  
1994   Maria Jongeling (ned)   Danielle Overgaag (ned)   Natasha Den Ouden (ned)  
1995   Jet Jongeling (ned)   Maria Jongeling (ned)   Natasha Den Ouden (ned)  
1996   Willeke Van De Weide (ned)   Nicole Vermast (ned)   Jet Jongeling (ned)  
1997   Leontien Zijlaard-Van Moorsel (ned)   Marielle Romme-Van Scheppingen (ned)   Chantal Beltman (ned)  
1998   Leontien Zijlaard-Van Moorsel (ned)   Marielle Romme-Van Scheppingen (ned)   Yvonne Troost-Brunen (ned)  
1999   Leontien Zijlaard-Van Moorsel (ned)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Marielle Romme-Van Scheppingen (ned)  
2000   Leontien Zijlaard-Van Moorsel (ned)   Anouska Van Der Zee (ned)   Sonja Van Kuik - Pfister (ned)  
2001   Leontien Zijlaard-Van Moorsel (ned)   Anouska Van Der Zee (ned)   Marielle Romme-Van Scheppingen (ned)  
2002   Leontien Zijlaard-Van Moorsel (ned)   Loes Gunnewijk (ned)   Vera Koedooder (ned)  
2003   Jolanda Cools - Van Dongen (ned)   Leontien Zijlaard-Van Moorsel (ned)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)  
2004   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Loes Gunnewijk (ned)   Loes Markerink (ned)  
2005   Suzanne De Goede (ned)   Loes Gunnewijk (ned)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)  
2006   Loes Gunnewijk (ned)   Kirsten Wild (ned)   Iris Slappendel (ned)  
2007   Ellen Van Dijk (ned)   Regina Bruins (ned)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)  
2008   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Kirsten Wild (ned)   Loes Gunnewijk (ned)  
2009   Regina Bruins (ned)   Kirsten Wild (ned)   Ellen Van Dijk (ned)  
2010   Marianne Vos (ned)   Regina Bruins (ned)   Kirsten Wild (ned)  
2011   Marianne Vos (ned)   Ellen Van Dijk (ned)   Loes Gunnewijk (ned)  
2012   Ellen Van Dijk (ned)   Annemiek Van Vleuten (ned)   Iris Slappendel (ned)  
2013   Ellen Van Dijk (ned)   Loes Gunnewijk (ned)   Annemiek Van Vleuten (ned)  
2014   Annemiek Van Vleuten (ned)   Ellen Van Dijk (ned)   Marianne Vos (ned)  
2015   Anna Van Der Breggen (ned)   Ellen Van Dijk (ned)   Chantal Blaak (ned)  
2016   Annemiek Van Vleuten (ned)   Chantal Blaak (ned)   Roxane Knetemann (ned)  
2017   Annemiek Van Vleuten (ned)   Ellen Van Dijk (ned)   Anna Van Der Breggen (ned)  
2018   Ellen Van Dijk (ned)   Anna Van Der Breggen (ned)   Lucinda Brand (ned)  
2019   Annemiek Van Vleuten (ned)   Ellen Van Dijk (ned)   Anna Van Der Breggen (ned)  

6 victories: Leontien Zijlaard-Van Moorsel (ned)
4 victories: Ellen Van Dijk (ned), Annemiek Van Vleuten (ned)
2 victories: Mirjam Melchers-Van Poppel (ned), Marianne Vos (ned)