NC ITALY ITT
 
 Italy
Discipline: Road
Note:  1996: Florence - Pistoia
 

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1995   CN    Massimiliano Lelli    Andrea Chiurato    Luca Scinto  
1997   CN    Dario Andriotto    Carlo Finco    Cristian Salvato  
1998   CN    Marco Velo    Luca Sironi    Mirko Gualdi  
1999   CN    Marco Velo    Ricardo Forconi    Daniele Nardello  
2000   CN    Marco Velo    Daniele Contrini    Diego Ferrari  
2001   CN    Andrea Peron    Daniele Contrini    Juri Alvisi  
2002   CN    Dario Frigo    Filippo Pozzato    Juri Alvisi  
2003   CN    Paolo Mondini    Manuel Quinziato    Andrea Rossi  
2004   CN    Dario David Cioni    Andrea Peron    Marco Pinotti  
2005   CN    Marco Pinotti    Marzio Bruseghin    Dario David Cioni  
2006   CN    Marzio Bruseghin    Marco Pinotti    Manuel Quinziato  
2007   CN    Marco Pinotti    Vincenzo Nibali    Manuel Quinziato  
2008   CN    Marco Pinotti    Luca Celli    Maurizio Biondo  
2009   CN    Marco Pinotti    Gabriele Bosisio    Maurizio Biondo  
2010   CN    Marco Pinotti    Dario Cataldo    Manuel Quinziato  
2011   CN    Adriano Malori    Manuele Boaro    Alan Marangoni  
2012   CN    Dario Cataldo    Adriano Malori    Marco Pinotti  
2013   CN    Marco Pinotti    Stefano Pirazzi    Adriano Malori  
2014   CN    Adriano Malori    Dario Cataldo    Alan Marangoni  
2015   CN    Adriano Malori    Moreno Moser    Daniele Bennati  
2016   CN    Manuel Quinziato    Manuele Boaro    Moreno Moser  
2017   CN    Gianni Moscon    Fabio Felline    Manuel Quinziato  
2018   CN    Gianni Moscon    Filippo Ganna    Fabio Felline  
2019   CN    Filippo Ganna    Alberto Bettiol    Alessandro De Marchi  
2020   CN    Filippo Ganna    Alessandro De Marchi    Edoardo Affini  
2021   CN    Matteo Sobrero    Edoardo Affini    Mattia Cattaneo  

6 victories: Marco Pinotti (ita)
3 victories: Adriano Malori (ita), Marco Velo (ita)
2 victories: Filippo Ganna (ita), Gianni Moscon (ita)