EUROPEAN CHAMPIONSHIPS
 
Discipline: Track

Palmares | Widget
Year      Cat.   1   2   3  
2011      CC    Rafal Ratajczyk    Silvan Dillier    Milan Kadlec  
2012      CC    Elia Viviani    Kirill Sveshnikov    Sergiy Lagkuti  
2013      CC    Elia Viviani    Thomas Boudat    Eloy Teruel Rovira  
2014      CC    Benjamin Thomas    Liam Bertazzo    Henning Bommel  
2015      CC    Wojciech Pszczolarski    Benjamin Thomas    Claudio Imhof  
2016      CC    Niklas Larsen    Kenny De Ketele    Raman Ramanau  
2017      CC    Alan Banaszek    Niklas Larsen    Maximilian Beyer  
2018      CC    Wojciech Pszczolarski    Kenny De Ketele    Stefan Matzner  
2019      CC    Bryan Coquard    Jan-Willem Van Schip    Michele Scartezzini  
2020      CC    Sebastian Mora Vedri    Matteo DonegĂ     Daniel Crista  
2021      CC    Benjamin Thomas    Iuri Gabriel Dantas Leitao    Vlas Shichkin  

2 victories: Wojciech Pszczolarski (pol), Benjamin Thomas (fra), Elia Viviani (ita)