WORLD CHAMPIONSHIPS
 
Discipline: Track

Palmares | Widget
Year      Cat.   1   2   3  
1993      CM   Australia   Germany   Denmark  
1994      CM   Germany   United States of America   Australia  
1995      CM   Australia   Ukraine   United States of America  
1996      CM   Italy   France   Germany  
1997      CM   Italy   Ukraine   France  
1998      CM   Ukraine   Germany   Italy  
1999      CM   Germany   France   Russia  
2000      CM   Germany   United Kingdom   France  
2001      CM   Ukraine   United Kingdom   Germany  
2002      CM   Australia   Germany   United Kingdom  
2003      CM   Australia   United Kingdom   France  
2004      CM   Australia   United Kingdom   Spain  
2005      CM   United Kingdom   Netherlands   Australia  
2006      CM   Australia   United Kingdom   Ukraine  
2007      CM   United Kingdom   Ukraine   Denmark  
2008      CM   United Kingdom   Denmark   Australia  
2009      CM   Denmark   Australia   New Zealand  
2010      CM   Australia   United Kingdom   New Zealand  
2011      CM   Australia   Russia   United Kingdom  
2012      CM   United Kingdom   Australia   New Zealand  
2013      CM   Australia   United Kingdom   Denmark  
2014      CM   Australia   Denmark   New Zealand  
2015      CM   New Zealand   United Kingdom   Australia  
2016      CM   Australia   United Kingdom   Denmark  
2017      CM   Australia   New Zealand   Italy  
2018      CM   United Kingdom   Denmark   Italy  
2019      CM   Australia   United Kingdom   Denmark  
2020      CM   Denmark   New Zealand   Italy  
2021      CM   Italy   France   United Kingdom