WORLD CHAMPIONSHIPS ITT
 
Discipline: Road

Palmares | Statistics | Widget
Year      Cat.   1   2   3  
1994      CM    Karen Brems-Kurreck    Ann Samplonius    Jeannie Longo-Ciprelli  
1995      CM    Jeannie Longo-Ciprelli    Clara Hughes    Kathryn Watt  
1996      CM    Jeannie Longo-Ciprelli    Catherine Marsal    Alessandra Cappellotto  
1997      CM    Jeannie Longo-Ciprelli    Zulfia Zabirova    Judith Arndt  
1998      CM    Leontien Zijlaard-Van Moorsel    Zulfia Zabirova    Hanka Kupfernagel  
1999      CM    Leontien Zijlaard-Van Moorsel    Anna Millward-Wilson    Edita Pucinskaite  
2000      CM    Mari Holden-Paulsen    Jeannie Longo-Ciprelli    Rasa Polikeviciute  
2001      CM    Jeannie Longo-Ciprelli    Nicole Brändli    Teodora Ruano Sanchon  
2002      CM    Zulfia Zabirova    Nicole Brändli    Karin Thürig  
2003      CM    Joana Somarriba Arrola    Judith Arndt    Zulfia Zabirova  
2004      CM    Karin Thürig    Judith Arndt    Zulfia Zabirova  
2005      CM    Karin Thürig    Joana Somarriba Arrola    Kristin Armstrong  
2006      CM    Kristin Armstrong    Karin Thürig    Christine Thorburn  
2007      CM    Hanka Kupfernagel    Kristin Armstrong    Christiane Söder  
2008      CM    Amber Neben    Christiane Söder    Judith Arndt  
2009      CM    Kristin Armstrong    Noemi Cantele    Linda Melanie Villumsen Serup  
2010      CM    Emma Pooley    Judith Arndt    Linda Melanie Villumsen Serup  
2011      CM    Judith Arndt    Linda Melanie Villumsen Serup    Emma Pooley  
2012      CM    Judith Arndt    Evelyn Stevens    Linda Melanie Villumsen Serup  
2013      CM    Ellen Van Dijk    Linda Melanie Villumsen Serup    Carmen Small  
2014      CM    Lisa Brennauer    Ganna Solovei    Evelyn Stevens  
2015      CM    Linda Melanie Villumsen Serup    Anna Van Der Breggen    Lisa Brennauer  
2016      CM    Amber Neben    Ellen Van Dijk    Katrin Garfoot  
2017      CM    Annemiek Van Vleuten    Anna Van Der Breggen    Katrin Garfoot  
2018      CM    Annemiek Van Vleuten    Anna Van Der Breggen    Ellen Van Dijk  
2019      CM    Chloe Dygert-Owen    Anna Van Der Breggen    Annemiek Van Vleuten  
2020      CM    Anna Van Der Breggen    Marlen Reusser    Ellen Van Dijk  
2021      CM    Ellen Van Dijk    Marlen Reusser    Annemiek Van Vleuten  
2022      CM    Ellen Van Dijk    Grace Brown    Marlen Reusser