NC ITALY ITT
 
 Italy
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1987   CN    Maria Canins  
1988   CN    Maria Canins  
1989   CN    Maria Canins  
1990   CN    Maria Canins  
1991   CN    Roberta Bonanomi    Maria-Paola Turcutto    Imelda Chiappa  
1992   CN    Maria-Paola Turcutto    Simona Muzzioli    Roberta Bonanomi  
1993   CN    Imelda Chiappa    Simona Muzzioli    Roberta Bonanomi  
1995   CN    Imelda Chiappa    Roberta Bonanomi    Maria Canins  
1996   CN    Gabriella Pregnolato    Imelda Chiappa    Antonella Bellutti  
1997   CN    Gabriella Pregnolato    Imelda Chiappa    Roberta Bonanomi  
1998   CN    Imelda Chiappa    Gabriella Pregnolato    Lucia Pizzolotto  
1999   CN    Gabriella Pregnolato    Giovanna Troldi    Linda Visentin  
2000   CN    Gabriella Pregnolato    Luisa Tamanini    Lucia Pizzolotto  
2001   CN    Alessandra Cappellotto    Vera Carrara    Luisa Tamanini  
2002   CN    Giovanna Troldi    Fabiana Luperini    Luisa Tamanini  
2003   CN    Giovanna Troldi    Luisa Tamanini    Tania Belvederesi  
2004   CN    Giovanna Troldi    Tatiana Guderzo    Anna Zugno  
2005   CN    Tatiana Guderzo    Anna Zugno    Silvia Valsecchi  
2006   CN    Silvia Valsecchi    Giovanna Troldi    Tatiana Guderzo  
2007   CN    Vera Carrara    Anna Zugno    Silvia Valsecchi  
2008   CN    Tatiana Guderzo    Anna Zugno    Silvia Valsecchi  
2009   CN    Noemi Cantele    Tatiana Guderzo    Silvia Valsecchi  
2010   CN    Tatiana Guderzo    Silvia Valsecchi    Noemi Cantele  
2011   CN    Noemi Cantele    Silvia Valsecchi    Tatiana Guderzo  
2012   CN    Tatiana Guderzo    Elisa Longo Borghini    Noemi Cantele  
2013   CN    Tatiana Guderzo    Elisa Longo Borghini    Silvia Valsecchi  
2014   CN    Elisa Longo Borghini    Elena Berlato    Vittoria Bussi  
2015   CN    Silvia Valsecchi    Tatiana Guderzo    Elena Berlato  
2016   CN    Elisa Longo Borghini    Tatiana Guderzo    Silvia Valsecchi  
2017   CN    Elisa Longo Borghini    Elena Cecchini    Silvia Valsecchi  
2018   CN    Elena Cecchini    Vittoria Bussi    Rossella Ratto  
2019   CN    Elena Cecchini    Vittoria Bussi    Elisa Longo Borghini  
2020   CN    Elisa Longo Borghini    Vittoria Bussi    Vittoria Guazzini  
2021   CN    Elisa Longo Borghini    Soraya Paladin    Tatiana Guderzo  
2022   CN    Elisa Longo Borghini    Vittoria Guazzini    Marta Cavalli  

6 victories: Elisa Longo Borghini (ita)
5 victories: Tatiana Guderzo (ita)
4 victories: Maria Canins (ita), Gabriella Pregnolato (ita)
3 victories: Imelda Chiappa (ita), Giovanna Troldi (ita)
2 victories: Noemi Cantele (ita), Elena Cecchini (ita), Silvia Valsecchi (ita)