NC AUSTRALIA ITT
 
 Australia
Discipline: Road
Note:  
 

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1997   CN    Jonathan Hall    Jamie Drew    Steve Williams  
1998   CN    Nathan O`Neill    Tom Leaper    Tristan Priem  
1999   CN    Jonathan Hall    Denis Mungroven    Peter Milostic  
2001   CN    Kristjan Snorrason    Denis Mungroven    Russell Van Hout  
2002   CN    Nathan O`Neill    Michael Rogers    Benjamin Day  
2003   CN    Benjamin Day    Michael Rogers    Adrian Laidler  
2004   CN    Nathan O`Neill    Peter Milostic    Luke Roberts  
2005   CN    Nathan O`Neill    Rory Sutherland    Russell Van Hout  
2006   CN    Nathan O`Neill    Luke Roberts    Benjamin Day  
2007   CN    Nathan O`Neill    Rory Sutherland    David Pell  
2008   CN    Adam Hansen    Rory Sutherland    Benjamin Day  
2009   CN    Michael Rogers    Cameron Meyer    Richie Porte  
2010   CN    Cameron Meyer    John Anderson    Luke Roberts  
2011   CN    Cameron Meyer    Jack Bobridge    Michael Matthews  
2012   CN    Luke Durbridge    Cameron Meyer    Michael Rogers  
2013   CN    Luke Durbridge    Rohan Dennis    Michael Matthews  
2014   CN    Michael Hepburn    Luke Durbridge    Damien Howson  
2015   CN    Richie Porte    Rohan Dennis    Jack Bobridge  
2016   CN    Rohan Dennis    Richie Porte    Sean Lake  
2017   CN    Rohan Dennis    Luke Durbridge    Benjamin Dyball  
2018   CN    Rohan Dennis    Luke Durbridge    Richie Porte  
2019   CN    Luke Durbridge    Rohan Dennis    Cameron Meyer  
2020   CN    Luke Durbridge    Rohan Dennis    Chris Harper  
2021   CN    Lucas Plapp    Luke Durbridge    Kelland O`Brien  

6 victories: Nathan O`Neill (aus)
4 victories: Luke Durbridge (aus)
3 victories: Rohan Dennis (aus)
2 victories: Jonathan Hall (aus), Cameron Meyer (aus)