NC UNITED KINGDOM ITT
 
 United Kingdom
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1980       Beryl Burton    Shirley Killingbeck    Ann Illingworth  
1999   CN    Yvonne McGregor    Natacha Maes    Melanie Sears  
2000   CN    Ceris Gilfillian    Sarah Symington    Yvonne McGregor  
2001   CN    Sally Ashbridge    Natacha Maes    Rachel Horn  
2004   CN    Frances Newstead    Wendy Houvenaghel    Emma Davies  
2005   CN    Julia Shaw    Rachel Heal    Brenda Pennell  
2006   CN    Rebecca Romero    Wendy Houvenaghel    Julia Shaw  
2007   CN    Wendy Houvenaghel    Caroline Kloiber    Rebecca Romero  
2008   CN    Sharon Laws    Julia Shaw    Jessica Allen  
2009   CN    Emma Pooley    Wendy Houvenaghel    Julia Shaw  
2010   CN    Emma Pooley    Julia Shaw    Wendy Houvenaghel  
2011   CN    Wendy Houvenaghel    Julia Shaw    Sarah Storey (Bailey)  
2012   CN    Wendy Houvenaghel    Julia Shaw    Emma Trott  
2013   CN    Joanna Rowsell-Shand    Elizabeth Deignan (Armitstead)    Katie Colclough  
2014   CN    Emma Pooley    Katie Archibald    Sarah Storey (Bailey)  
2015   CN    Hayley Simmonds    Molly Weaver    Sarah Storey (Bailey)  
2016   CN    Hayley Simmonds    Claire Rose (Galloway)    Sarah Storey (Bailey)  
2017   CN    Claire Rose (Galloway)    Hannah Barnes    Katie Archibald  
2018   CN    Hannah Barnes    Alice Barnes    Neah Evans  
2019   CN    Alice Barnes    Hayley Simmonds    Hannah Barnes  
2021   CN    Anna Henderson    Joscelin Lowden    Leah Dixon  

3 victories: Wendy Houvenaghel (gbr), Emma Pooley (gbr)
2 victories: Hayley Simmonds (gbr)