SCANDINAVIAN OPEN
 
 Sweden
Discipline: Road
Note:  
 

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1998    1.5     Vegard Overaas-Lied    Mattias Carlsson    Jan Karlsson  
1999    1.5     Martin Kryger    Jacob Moe Rasmussen    Danny Jonasson  
2000    1.5     Magnus Ljungblad    Allan-Bo Andresen    Michel Lafis  
2001    1.5     Petter Renäng    Julien Smink    Jonas Ljungblad  
2002    1.5     Jonas Holmqvist    Tobias Lergard    Gustav Erik Larsson  
2003    1.5     John Nilsson    James Vanlandschoot    Thomas Löfkvist  
2004    1.5     Marcus Ljungqvist    Fredrik Modin    Jonas Ljungblad  
2005    1.2     Christofer Stevenson    Arnoud Van Groen    Jonas Ljungblad  
2006    1.2     Edvald Boasson Hagen    Vasil Kiryienka    Jens-Erik Madsen  
2007    1.2     Lucas Persson    Adriaan Helmantel    Mart Ojavee  
2008    1.2     Aleksejs Saramotins    Ruud Fransen    Marco Brus  
2009    1.2     Patrik Stenberg    Patrik Moren    Sebastian Balck