TOUR OF IRAN
 
 Iran
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
Azerbaijan Tour
1986   Am.    Mohammad Reza Bajoul  
1987   Am.    Mohammad Reza Bajoul  
1988   Am.    Mohammad Reza Bajoul  
1989   Am.    Hossein Mahmoudi  
1990   Am.    Hossein Mahmoudi  
1991   Am.    Tamer Avral  
1992   Am.    Hassan Sharifzadeh  
1993   Am.    Kasta Kolov  
1994   Am.    Dmitriy Katmakov  
1995   Am.    Yuriy Chekov  
1996   2.5    Sergej Belussov    Ahad Kazemi Sarai    Konstantin Kuznetsov  
1997   NE    Andrey Mizurov  
1998   NE    Ahad Kazemi Sarai  
1999   2.5    Ahad Kazemi Sarai    Hossein Askari    Ghader Mizbani Iranagh  
2000   2.5    Ghader Mizbani Iranagh    Hassan Maleki Mizan    Ahad Kazemi Sarai  
2001   NE    Ahad Kazemi Sarai  
2002   2.5    Ghader Mizbani Iranagh    Mert Mutlu    Ahad Kazemi Sarai  
2003   NE    Ahad Kazemi Sarai  
2004   2.5    Alexey Kolessov    Reza Seyed Rezai    Mert Mutlu  
2005   2.2    Ghader Mizbani Iranagh    Ahad Kazemi Sarai    Omar Hasanin  
2006   2.2    Ghader Mizbani Iranagh    Ahad Kazemi Sarai    Seyed Mostafa Seyed Rezaei Khormizi  
2007   2.2    Hossein Askari    Ghader Mizbani Iranagh    Rahim Emami  
2008   2.2    Hossein Askari    Ghader Mizbani Iranagh    Ahad Kazemi Sarai  
2009   2.2    Ahad Kazemi Sarai    Hossein Askari    Ghader Mizbani Iranagh  
2010   2.2    Ghader Mizbani Iranagh    Amir Zargari    Hossein Askari  
2011   2.2    Mehdi Sohrabi    Hossein Askari    Ghader Mizbani Iranagh  
2012   2.2    Javier Ramirez Abeja    Abbas Saeidi Tanha    Hossein Askari  
Tour of Iran
2013   2.2    Ghader Mizbani Iranagh    Milan Kadlec    Amir Kolahdozhagh  
2014   2.1    Ghader Mizbani Iranagh    Mirsamad Pourseyedi Golakhour    Ramin Mehrabani Azar  
2015   2.1    Mirsamad Pourseyedi Golakhour    Rahim Emami    Ramin Mehrabani Azar  
2016   2.1    Mirsamad Pourseyedi Golakhour    Rahim Emami    Arvin Moazemi Godarzi  
2017   2.1    Rob Ruijgh    Ilya Davidenok    Nicola Toffali  
2018   2.1    Dmitrii Sokolov    Meron Abraham Berhane    Venantas Lasinis  
2019   2.1    Savva Novikov    Cristian Raileanu    Youcef Reguigui  

7 victories: Ghader Mizbani Iranagh (iri)
5 victories: Ahad Kazemi Sarai (iri)
3 victories: Mohammad Reza Bajoul (iri)
2 victories: Hossein Askari (iri), Hossein Mahmoudi (iri), Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri)