NATURE VALLEY GP
 
 United States of America
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
Nature Valley GP
2002   NE (2.3)    Laura Van Gilder    Kimberley Langton-Davidge    Teresa Moriarty  
2003   NE (2.3)    Katie Mactier    Manon Jutras    Karen Bockel  
2004   2.2    Lyne Bessette    Katrina Berger-Grove    Annette Beutler  
2005   NE (2.3)    Christine Thorburn    Tina Pic (Mayolo)    Kori Kelley-Seehafer  
2006   NE (2.3)    Kristin Armstrong    Kori Kelley-Seehafer    Christine Thorburn  
2007   NE (2.3)    Kristin Armstrong    Mara Abbott    Alexandra Wrubleski  
2008   NE (2.3)    Kristin Armstrong    Katherine Carroll    Ann Samplonius  
2009   NE (2.3)    Kristin Armstrong    Shelley Olds    Alison Powers  
2010   NE (2.3)    Shelley Olds    Evelyn Stevens    Ruth Corset  
2011   NE (2.3)    Amber Neben    Erinne Willock    Kristin Armstrong  
2012   NE (2.3)    Carmen Small    Emilia Fahlin    Jade Wilcoxson  
2013   NE (2.3)    Shelley Olds    Jade Wilcoxson    Carmen Small  
North Star GP
2014   NE (2.3)    Carmen Small    Alison Powers    Leah Kirchmann  
2016   NE (2.3)    Brianna Walle    Lauretta Hanson    Coryn Labecki (Rivera)  
2017   NE (2.3)    Emma White    Marlies Mejias Garcia    Ruth Winder  

4 victories: Kristin Armstrong (usa)
2 victories: Shelley Olds (usa), Carmen Small (usa)