NC BELGIUM
 
 Belgium
Discipline: Track

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1894   CN    Emile Huet    Gaston Caen     Detchemendy  
1895   CN    Emile Huet  
1898   CN    Charles Louis Van Den Born    Arthur Deleu     Depage  
1899   CN    Louis Grogna    Jean Broka     Thibeau  
1900   CN    Claude Leclercq    Edmond Michiels    Arthur Deleu  
1901   CN    Charles Louis Van Den Born    Louis Grogna    Arthur Deleu  
1903   CN    Louis Grogna    Charles Louis Van Den Born    Josef Hoevenaers  
1904   CN    Ernest Massart    Charles Louis Van Den Born    Edmond Michiels  
1905   CN    Charles Louis Van Den Born  
1906   CN    Charles Louis Van Den Born    Auguste Carremans    Julien "Samson" Lootens  
1907   CN    Charles Louis Van Den Born    Albert Herent    Hubert Wilmots  
1908   CN    Charles Louis Van Den Born    Hubert Wilmots    Emile Otto  
1909   CN    Charles Louis Van Den Born    Edmond Michiels    Arthur Deleu  
1910   CN    Albert Herent    Emile Otto    Arthur Deleu  
1911   CN    Hubert Wilmots    Emile Otto    Jos Van Bever  
1912   CN    Emile Otto    Jos Van Bever    Hubert Wilmots  
1913   CN    Jos Van Bever    Emile Otto    Vincent Reychler  
1914   CN    Emile Otto    Jos Van Bever    Edmond Michiels  
1919   CN    Jos Van Bever    Jean Louis    Emile Otto  
1920   CN    Jos Van Bever    Jean Louis    Alois De Graeve  
1921   CN    Jules Dossche    Jos Van Bever    Jean Louis  
1922   CN    Alois De Graeve    Jos Van Bever    Jules Dossche  
1923   CN    Alois De Graeve    Pierre Rielens    Jean Louis  
1924   CN    Alois De Graeve    Jean Louis    Albert Debunne  
1925   CN    Alois De Graeve    Maurice Dewolf    Oscar Daemers  
1926   CN    Emile Otto    Henri Duray    Oscar Daemers  
1927   CN    Alois De Graeve    Pierre Rielens    Pierre Degelas  
1928   CN    Alois De Graeve    Jean Zauns    Maurice Dewolf  
1929   CN    Alois De Graeve    Jacques Arlet    Jean Zauns  
1930   CN    Jacques Arlet    Alois De Graeve    Jef Scherens  
1931   CN    Jef Scherens    Jacques Arlet    Alois De Graeve  
1932   CN    Jef Scherens    Jacques Arlet    Alois De Graeve  
1933   CN    Jef Scherens    Jacques Arlet    Alois De Graeve  
1934   CN    Jef Scherens    Francois Huybrechts    Karel Kaers  
1935   CN    Jef Scherens    Jacques Arlet    Karel Kaers  
1936   CN    Jef Scherens    Jacques Arlet    Karel Kaers  
1937   CN    Jef Scherens    Jacques Arlet    Karel Kaers  
1938   CN    Jef Scherens    Jacques Arlet    Raymond Masy  
1939   CN    Jef Scherens    Frans Cools    Karel Kaers  
1940   CN    Frans Cools    Jef Scherens    Achiel Bruneel  
1941   CN    Jef Scherens    Karel Kaers    Frans Cools  
1942   CN    Jef Scherens    Émile Gosselin    Frans Cools  
1943   CN    Émile Gosselin    Jef Scherens    Jozef Ceuppens  
1944   CN    Jef Scherens    Émile Gosselin    Frans Van Looveren  
1945   CN    Jef Scherens    Frans Van Looveren    Frans Cools  
1946   CN    Jef Scherens    Émile Gosselin    Frans Van Looveren  
1947   CN    Jef Scherens    Frans Van Looveren    Émile Gosselin  
1948   CN    Frans Van Looveren    Émile Gosselin    Raymond Pauwels  
1949   CN    Raymond Pauwels    Jef Scherens    Frans Van Looveren  
1950   CN    Raymond Pauwels    Émile Gosselin    Jef Scherens  
1951   CN    Émile Gosselin    Raymond Pauwels    Pierre Nihant  
1952   CN    Émile Gosselin    Raymond Pauwels    Pierre Nihant  
1953   CN    Émile Gosselin    Raymond Pauwels    Jan Verbruggen  
1954   CN    Émile Gosselin    Leo Buyst    Edward Vandevelde  
1955   CN    Émile Gosselin    Rik Van Steenbergen    Willy Vannitsen  
1956   CN    Émile Gosselin    Willy Vannitsen    Pierrot Gosselin  
1957   CN    Joseph De Bakker    Willy Vannitsen    Willy Lauwers  
1958   CN    Joseph De Bakker    Rik Van Steenbergen    Clement Leemans  
1959   CN    Joseph De Bakker  
1960   CN    Joseph De Bakker    Willy Vannitsen    Frans Aerenhouts  
1961   CN    Joseph De Bakker    Leo Sterckx    Jan Lambrechts  
1962   CN    Joseph De Bakker    Jan Lambrechts    Valère Frennet  
1963   CN    Joseph De Bakker    Leo Sterckx    Valère Frennet  
1964   CN    Leo Sterckx    Joseph De Bakker    Valère Frennet  
1965   CN    Patrick Sercu    Joseph De Bakker  
 Leo Sterckx  
1966   CN    Joseph De Bakker    Valère Frennet  
1967   CN    Patrick Sercu    Joseph De Bakker    Roger Vandenbergh  
1968   CN    Patrick Sercu    Valère Frennet    Roger Vandenbergh  
1969   CN    Patrick Sercu    Robert Van Lancker    Roger Vandenbergh  
1970   CN    Robert Van Lancker    Joseph Henikenne    Willy Debosscher  
1971   CN    Robert Van Lancker    Willy Debosscher  
1972   CN    Robert Van Lancker    Willy Debosscher  
1973   CN    Robert Van Lancker    Willy Debosscher  
1974   CN    Robert Van Lancker    Andre Demol  
1975   CN    Rafael Constant    Robert Van Lancker    Bernard Bourguignon  
1976   CN    Robert Van Lancker    Rafael Constant    Wilfried Reybrouck  
1977   CN    Willy Debosscher    Lucien Zelck    Benny Schepmans  
1981   CN    Michel Vaarten    Willy Debosscher    Leo Van Thielen  
1982   CN    Michel Vaarten    Willy Debosscher    Fons Van Dessel  
1993   CN    Eric Schoefs    Dominique Dejosé    Mario Ghyselinck  
1994   CN    Eric Schoefs  
1995   CN    Eric Schoefs    Wim Van Rengen    Björn Nachtergaele  
1996   CN    Wim Van Rengen    Koen Versprille    Björn Nachtergaele  
1997   CN    Mario Ghyselinck    Koen Versprille    Wim Van Rengen  
1998   CN    Luc De Duytsche    Wim Van Rengen    Steven Dechamps  
1999   CN    Wim Van Rengen    Kim Baetens    Mario Ghyselinck  
2000   CN    Dimitri De Fauw    Mario Ghyselinck    Björn Nachtergaele  
2001   CN    Dimitri De Fauw    Mario Ghyselinck    Iljo Keisse  
2002   CN    Dimitri De Fauw    Jan Van Den Steen    Vincent Van Thielen  
2003   CN    Dimitri De Fauw    Dominique Perissi    Dominik Andries  
2004   CN    Dominique Perissi    Kevin Lemarchand    Andries Verspeeten  
2012   CN    Kim Van Leemput    Gertjan De Smet    Kevin De Roeck  
 Sam Van De Mieroop  
2016   CN    Robin Venneman    Matthias Osei Vertez    Glenn Rotty  
2017   CN    Ayrton De Pauw    Gerald Nys    Pieter Develtere  
2017   CN    Ayrton De Pauw    Robbe Snels    Jules Hesters  
2018   CN    Ayrton De Pauw    Mathias Lefeber    Arne De Groote  
2019   CN    Gerald Nys    Mathias Lefeber    Dominik Litvinov  

15 victories: Jef Scherens (bel)
8 victories: Joseph De Bakker (bel)
7 victories: Alois De Graeve (bel), Émile Gosselin (bel), Charles Louis Van Den Born (bel)
6 victories: Robert Van Lancker (bel)
4 victories: Dimitri De Fauw (bel), Patrick Sercu (bel)
3 victories: Ayrton De Pauw (bel), Emile Otto (bel), Eric Schoefs (bel), Jos Van Bever (bel)
2 victories: Louis Grogna (bel), Emile Huet (bel), Raymond Pauwels (bel), Michel Vaarten (bel), Wim Van Rengen (bel)