TROIS VILLES SOEURS
 
 Belgium
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1919   1.1/CB    Alfons Spiessens    Jules Van Hevel    Albert Dejonghe  
1920   1.1/CB    Isidoor Mechant    Marcel Buysse    Albert De Belder  
1921   1.1/CB    René Vermandel    Adolphe Coppez    Alfons Van Hecke  
1922   1.1/CB    Alfons Standaert    Maurice De Waele    Marcel Buysse  
1923   1.1/CB    Jules Van Hevel    Hilaire Hellebaut    Leon Devos  
1924   1.1/CB    Leon Devos    Maurice De Waele    Adolf Van Bruaene  
1928   1.1/CB    Joseph Dervaes    Jules Deschepper    Aimé Dossche  
1929   1.1/CB    Joseph Dervaes    Jules Deschepper    August Mortelmans  
1930   1.1/CB    Andre Verbist    Armand Van Bruaene    Jules Goedhuys  
1936   1.1/CB    Leopold Van Den Bossche    Petrus Van Theemsche    Michel D`Hooghe  
1937   1.1/CB    Adolf Braeckeveldt    Jerome Dufromont    Gustaaf Deloor  
1938   1.1/CB    Albert Rosseel    Constant Lauwers    Alfons Deloor  
1939   1.1/CB    Frans Van Hassel    Roger Gyselinck    Karel Van Stickelen  
1941   1.1/CB    Joseph Somers    Odiel Van Den Meerschaut    Emiel Faignaert  
1942   1.1/CB    Odiel Van Den Meerschaut    Gustaaf Van Overloop    Andre Defoort  
1943   1.1/CB    Robert Van Eenaeme    Prosper Depredomme    Ward Van Dijck  
1944   1.1/CB    Odiel Van Den Meerschaut    Marcel Rijckaert    Camille Dekuysscher  
1945   1.1/CB    Gustaaf Bonvarlez    Andre Maelbrancke    Emiel Faignaert  
1946   1.1/CB    Roger De Corte    Jerome Dufromont    Gustaaf Van Overloop  
1947   1.1/CB    Maurice Desimpelaere    Corneille De Coster    Albert Paepe  
1948   1.1/CB    Ernest Sterckx    Raymond De Smedt    Marcel Rijckaert  
1949   1.1/CB    René Walschot    Henri Van Kerckhove    Ernest Sterckx  
1950   1.1/CB    René Walschot    Valère Ollivier    René Oreel  
1951   1.1/CB    Jos De Feyter    Ernest Sterckx    Albert Ramon  
1952   1.1/CB    Gerard Buyl    Jan Adriaenssens    Omer Braekevelt  
1953   1.1/CB    Karel De Baere    Martin Van Geneugden    Gaston De Wachter  
1954   1.1/CB    Joseph Schils    René Mertens    Willy Vannitsen  
1955   1.1/CB    Willy Vannitsen    Stan Ockers    Gerard Buyl  
1956   1.1/CB    Rik Van Looy    Martin Van Geneugden    André Rosseel  
1957   1.1/CB    Gilbert Desmet    Joseph Planckaert    André Vlayen  
1958   1.1/CB    Roger Baens    Joseph Schils    Roger De Corte  
1960   1.1/CB    Willy Schroeders    Joseph Planckaert    Guillaume Van Tongerloo  
1961   1.1/CB    Jo De Haan    Gustaaf Van Vaerenbergh    Frans Schoubben  
1962   1.1/CB    Jean Stablinski    Gilbert (II) Desmet    Victor Van Schil  
1963   1.1/CB    Joseph Verachtert    Gustave Desmet    Jos Wouters  
1988   1.2/CB    Edwig Van Hooydonck    Jelle Nijdam    Frans Maassen  
1989   1.2/CB    Jean-Paul Van Poppel    Frank Pirard    Adri Van Der Poel  
1990   1.4    Rik Van Slycke    Michel Cornelisse    Bruno Geuens  
1990   NE    Patrick Van Roosbroeck    Aart Vierhouten    Niels Van Elzakker  
1991   NE    Sebastian Van Den Abeele    Guy Rooms    Frank Francken  
1992   NE    Michel Van Haecke    Wim Omloop    Vladimir Muravskis  
1993   NE    Peter Van Hoof    Patrick Wouters    Johan Buelens  
1994   NE    Carl Roes    Greg Moens    Frank Høj  
1995   NE    Dirk D`Haemers    Ken Westergaard    Willem-Jan Lambregts  
1996   NE    Stive Vermaut    Peter Van Hoof    Eddy Schurer  
1997   NE    Peter Van Hoof    Vadim Volar    Gert-Jan Van Immerseel  
1998   NE    Peter Van Hoof    Wilfried Bastiaanse    Stefaan Vermeersch  
1999   NE    Wim Pauwels    Gunther Cuylits    Gianni David  
2000   1.6    Arne Daelmans    Andre Van De Reep    Timothy Carswell  
2001   1.6    Paul Redenbach    Dean Downing    Stefan Grimon  
2002   NE    Danny Van Looy    Sandro Bijnen    Tom De Meyer  
2003   1.6    Steven Caethoven    Jaaron Poad    Danny In `t Ven  
2004   1.6    Phil Thuaux    Kenny Lisabeth    Jarno Vanfrachem  
2005   1.2    Peter Wuyts    Hamish Robert Haynes    Jurgen Van Roosbroeck  
2006   1.2    Ger Soepenberg    Bert De Waele    Bjorn Coomans  
2007   1.2    Bert De Waele    Kevyn Ista    Nicky Cocquyt  
2008   1.2    Nicky Cocquyt    Mitchell Docker    Wouter Mol  

3 victories: Peter Van Hoof (bel)
2 victories: Joseph Dervaes (bel), Odiel Van Den Meerschaut (bel), René Walschot (bel)