GP CLAUDE CRIQUIELION (BEYNE-HEUSAY)
 
 Belgium
Discipline: Road
Note:  Merged with GP Claude Criquielion (Deux-Acren) in 2005.
 

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1993    NE     Franky De Buyst    Kurt Van De Wouwer    Mario Moermans  
1994    NE     Koos Moerenhout    Mario Moermans    Karel Poets  
1995    NE     Glenn D`Hollander    Sébastien Démarbaix    Koos Moerenhout  
1996    NE     Raivis Belohvosciks    Philippe Vereecke    Stive Vermaut  
1997    NE     Davy Daniels    Philippe Vereecke    Jurgen Vandewalle  
1998    NE     Renaud Boxus    Jurgen Van Roosbroeck    Danny Swinnen  
1999    NE     Mario Raes    David Plas    Christophe Brandt  
2000    NE     Chris Newton    Danny Van Looy    Frederik Willems  
2001    NE     Steven Caethoven    Wesley Van Der Linden    Igor Abakumov  
2003    NE     Reinier Honig    Kenny Dehaes    Kristof De Beule  
2004    NE     Kurt Hovelynck    Pieter Ghyllebert    Fredrik Johansson