RONDE VAN RHODOS
 
 Greece
Discipline: Road
Note:  
 

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1987   Am.    Kanellos Kanellopoulos    Michalis Farantakis    Georgios Maniatis  
1995   NE    Vasileios Anastopoulos    Kanellos Kanellopoulos  
1996   NE    Evgeni Golovanov    Jaromir Purmensky    Tomas Sedlacek  
1997   NE    Josef Regec    Alexandre Kornatov    Denis Menchov  
1998   NE    Holger Sievers    Heinz Marchel    Rob Reynolds Jones  
1999   NE    Arno Kaspret  
2000   2.6    Dennis Rasmussen    Christian Van Dartel    Friedrich Berein  
2001   2.5    Fabian Cancellara    Alexei Markov    Bradley Wiggins  
2002   2.3    Fabian Cancellara    Kurt Asle Arvesen    Michael Rogers  
2003   2.3    Bram Schmitz    Sebastian Lang    Thomas Brun Eriksen  
2015   NE    Vasileios Simantirakis    Pavlos Chalkiopoulos    Georgios Karatzios  
2017   2.2    Colin Stüssi    Asmund Romstad Løvik    Cyrille Thièry  
2018   2.2    Mirco Maestri    Torstein Træen    Syver Westgaard Wærsted  
2019   2.2    Martijn Budding    Markus Hoelgaard    Roland Thalmann  
2020   2.2    Søren Wærenskjold    Christian Koch    Pawel Bernas  
2021   2.2    Fredrik Dversnes    Christian Koch    Stan Van Tricht  
2022   2.2    Louis Bendixen    Lukas Meiler    Alexis Guérin  

2 victories: Fabian Cancellara (sui)