GP BRISSAGO
 
 Switzerland
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
GP Brissago
1982   1.2/CB    Alain D`Allenbach    Marco Vitali    Andre Gsell  
1985   NE    Guido Winterberg    Stephan Joho    Arno Küttel  
1986   NE    Kurt Steinmann    Daniel Huwyler    Peter Becker  
1987   NE    Daniel Gisiger    Walter Delle Case    Jan Koba  
1988   NE    Richard Trinkler    Pius Schwarzentruber    Jocelyn Jolidon  
1989   NE    Heinz Imboden    Gilbert Glaus    Rolf Rutschmann  
1990   NE    Andrea Guidotti    Gilbert Glaus    Rolf Rutschmann  
1991   NE    Bruno Risi    Kurt Betschart    Thomas Wegmüller  
1992   NE    Thomas Wegmüller    Kurt Betschart    Daniel Wyder  
1993   NE    Zbigniew Piatek    Andrzej Sypytkowski    Mauro Gianetti  
1994   NE    Gianvito Martinelli    Fabrizio Bontempi    Bruno Boscardin  
1995   NE    Karl Kälin    Francesco Secchiari    Urs Graf  
1996   1.5    Armin Meier    Paolo Mondini    Davide Casarotto  
Ronde van het Lago Maggiore
1997   1.5    Endrio Leoni    Gabriele Balducci    Nicola Minali  
1998   1.5    Luca Mazzanti    Luca Sironi    Marco Milesi  
1999   1.5    Gabriele Balducci    Romans Vainsteins    Alessandro Petacchi  
2000   1.5    Tobias Steinhauser    Stefano Zanini    Artur Krzeszowiec  
2001   1.5    Paolo Bossoni    Yauheni Seniushkin    Alessandro Pozzi  
2002   1.5    Filippo Pozzato    Piotr Przydzial    Bostjan Mervar  
2003   1.5    Raffaele Illiano    Markus Knoepfle    Kjell Carlström  
2004   1.5    Aitor Galdos Alonso    Mikhaylo Khalilov    Sascha Urweider  
2005   1.2    Mauro Santambrogio    Michele Maccanti    Danilo Napolitano  
2006   1.2    Giario Ermeti    Fredrik Kessiakoff    Roger Beuchat