CIRCUIT FRANCO-BELGE
 
 France
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
Circuit Franco-Belge
1924   -    Julien Perrain    G. D`Haene    Camiel Vandecasteele  
1925   -    Julien Vervaecke    Gaston Rebry    Aubert Winsingues  
1926   -    Julien Vervaecke    Maurice Declerck    Louis Vanderaspialles  
1927   -    Maurice Denamur    Valentin Tondeur    Henri Caron  
1928   -    Alfons Ghesquiere    Remi Decroix    Aubert Winsingues  
1929   -    Alfons Ghesquiere    Félicien Vervaecke    Jules Pyncket  
1930   -    Henri Deudon    Jean Dhondt    Jules Pyncket  
1931   -    Maurice Van Hee    André Vanderdonckt    Leon Delobelle  
1932   -    Gustaaf Beckaert    Georges Waelkens    Albert Beckaert  
1933   -    Raymond Debruyckere    Albert Vandaele    Gérard Desmedt  
1934   -    Cyriel Van Overberghe    J. Descamps    Julien Heernaert  
1935   -    Cyriel Van Overberghe    Marcel Kint    Richard Depoorter  
1936   -    Maurice Deschamps    A. De Keukelaere    Robert Van Eenaeme  
1937   -    Louis Van Daele    Roger Vandendriessche     De Maerck  
1938   -    Hector Lanssens    Victor Codron    Roger Lanssens  
1939   -    Michel Hermie    Julien Stadsbaeder     Bielewets  
Circuit Franco-Belge
1955   Am.    Herman Decan    F. Castelyn    Roger Soenens  
1956   Am.    Georges Dequesne    Yves Delpanque    Raymond Denutte  
1957   Am.    Edouard Klabinski     Pinoy    Louis Bodart  
1958   Am.    Francois De Wagheneire    Daniel Andries    Horst Tüller  
1959   Am.    Georges Dequesne    Jean-Marie Poppe  
1960   Am.    Willy Bocklant    Andre Durnez    Antoon Diependaele  
1961   Am.    Laurent Christiaens    Jean-Marie Poppe    Willy Raes  
1962   Am.    Roland Aper    Georges Dequesne    Rene Couchez  
1963   Am.    Jan Nolmans    Raymond Reaux    Jan Boonen  
1964   Am.    Robert Duponchel    Jan Nolmans    Herman Van Loo  
1965   Am.    Daniel Deprez    Norbert Maytas    Pierre Verberckmoes  
1966   Am.    Rene Chtiej    Yves Lepachelet    Michel Prissette  
1967   Am.    Bernard Delaurier    Michel Quinchon    Claude Neuts  
1968   Am.    Andre Dierickx    Engelbert Opdebeeck    Eddy Cael  
1969   Am.    Willy Van Mechelen  
1971   Am.    Louis Dierickx    Jose Vanackere    Theo Heremans  
 Julien Knockaert  
1972   Am.    Willy Govaerts    Roger De Beuckelaer    Johannes Hendrickx  
1973   Am.    Theophile Dockx    Lieven Malfait    Roger De Beuckelaer  
1974   Am.    Serge Vandaele    Marc Steels    Karel Sels  
1975   Am.    David Wells    Etienne De Beule    Pol Verschuere  
1976   Am.    Gery Verlinden    Jimmy Kruunenberg    Luc Cappelle  
1977   Am.    Johan Huyghe    Ronan Onghena    Bernard Depuydt  
1978   Am.    Jean Pierre Vrancken    Dirk Vermeersch    Michel Demeyer  
1979   Am.    Jan Bogaert    Jan Wynants    Michel Demeyre  
1980   Am.    Rudy Delehouzee    Ronald Van Avermaet    Ivan Verhaegen  
1981   Am.    Josef Lieckens    Erik Staes    Rene De Brucker  
1982   Am.    Rudy Dhaenens    Jos Haex    Alan Peiper  
1983   Am.    Benno Wiss    Daniel Heggli    Martin Durant  
1984   Am.    Benno Wiss    Jörg Müller    Eddy Haelemeersch  
1985   Am.    Guido Winterberg    Søren Lilholt    Detlef Macha  
1986   Am.    Othmar Häfliger    Dan Radtke    Jens Heppner  
1987   Am.    Luc Govaerts    Huib De Vries    Rudy De Vijlder  
1988   Am.    Nico Roose    Ronny Thomas    Yves Cossemijns  
1989   Am.    Viatcheslav Ekimov    Dimitri Zdanov    Daniel Van Steenbergen  
1990   Am.    Uwe Preissler    Stephen McGlede    Johan Vandendries  
1991   Am.    John Hughes    Laurent Desbiens    David Spears  
1992   Am.    Erwin Thijs    Vladimir Muravskis    Leif-Tore Eriksen  
1993   Am.    Sven Teutenberg    Dainis Ozols    Miika Hietanen  
1994   Am.    Dainis Ozols    Arvis Piziks    Steve Rover  
1995   Am.    Romans Vainsteins    Tadeusz Rizi    Mikhaylo Khalilov  
1996   2.5    Koos Moerenhout    Marc Streel    Frank Høj  
1997   2.5    Mario Aerts    Hans De Clercq    Geert Van Bondt  
1998   2.5    Frank Høj    Koen Beeckman    Grzegorz Gwiazdowski  
1999   2.5    Tayeb Braikia    Bert Roesems    Andreas Klier  
2000   2.4    Daniele Nardello    Thierry Marichal    Sylvain Chavanel  
2001   2.4    Chris Peers    Jacky Durand    Remco Van Der Ven  
2002   2.3    Robbie McEwen    Tom Boonen    Christoph Von Kleinsorgen  
2003   2.3    Gerben Löwik    Nico Mattan    Dave Bruylandts  
2004   2.3    Jimmy Casper    Steven De Jongh    Nico Mattan  
2005   2.1    Marco Zanotti    Jimmy Casper    Sebastien Hinault  
2006   2.1    Kevin Van Impe    Danilo Hondo    Olivier Kaisen  
2007   2.1    Gert Steegmans    Mark Cavendish    Philippe Gilbert  
2008   2.1    Juan Antonio Flecha Giannoni    Sebastien Rosseler    Jurgen Roelandts  
2009   2.1    Tyler Farrar    Tom Boonen    Roger Hammond  
2010   2.1    Adam Blythe    Sep Vanmarcke    Jakob Fuglsang  
2011   2.1    Robbie McEwen    Tom Veelers    Christopher Sutton  
Eurométropole Tour
2012   2.1    Jurgen Roelandts    Juan Antonio Flecha Giannoni    Maarten Wynants  
2013   2.1    Jens Debusschere    John Degenkolb    Tyler Farrar  
2014   2.1    Arnaud Démare    Jens Debusschere    Theo Bos  
2015   2.1    Alexis Gougeard    Martijn Keizer    Jurgen Roelandts  
2016   1.1    Dylan Groenewegen    Oliver Naesen    Tom Boonen  
2017   1.HC    Daniel McLay    Kenny Dehaes    Anthony Turgis  
2018   1.HC    Mads Pedersen    Jean-Pierre Drucker    Oliver Naesen  
2019   1.HC    Piet Allegaert    Florian Sénéchal    Jasper Stuyven  
2021   1.Pro    Fabio Jakobsen    Jordi Meeus    Mads Pedersen  

2 victories: Georges Dequesne (fra), Alfons Ghesquiere (bel), Robbie McEwen (aus), Cyriel Van Overberghe (bel), Julien Vervaecke (bel), Benno Wiss (sui)