CIRCUIT FRANCO-BELGE
 
 France
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
Circuit Franco-Belge
1924      Julien Perrain    G. D`Haene    Camiel Vandecasteele  
1925      Julien Vervaecke    Gaston Rebry    Aubert Winsingues  
1926      Julien Vervaecke    Maurice Declerck    Louis Vanderaspialles  
1927      Maurice Denamur    Valentin Tondeur    Henri Caron  
1928      Alfons Ghesquiere    Remi Decroix    Aubert Winsingues  
1929      Alfons Ghesquiere    Félicien Vervaecke    Jules Pyncket  
1930      Henri Deudon    Jean Dhondt    Jules Pyncket  
1931      Maurice Van Hee    André Vanderdonckt    Leon Delobelle  
1932      Gustaaf Beckaert    Georges Waelkens    Albert Beckaert  
1933      Raymond Debruyckere    Albert Vandaele    Gérard Desmedt  
1934      Cyriel Van Overberghe    J. Descamps    Julien Heernaert  
1935      Cyriel Van Overberghe    Marcel Kint    Richard Depoorter  
1936      Maurice Deschamps    A. De Keukelaere    Robert Van Eenaeme  
1937      Louis Van Daele    Roger Vandendriessche     De Maerck  
1938      Hector Lanssens    Victor Codron    Roger Lanssens  
1939      Michel Hermie    Julien Stadsbaeder     Bielewets  
Circuit Franco-Belge
1955      Herman Decan    F. Castelyn    Roger Soenens  
1956      Georges Dequesne    Yves Delpanque    Raymond Denutte  
1957      Edouard Klabinski     Pinoy    Louis Bodart  
1958      Francois De Wagheneire    Daniel Andries    Horst Tüller  
1959      Georges Dequesne    Jean-Marie Poppe  
1960      Willy Bocklant    Andre Durnez    Antoon Diependaele  
1961      Laurent Christiaens    Jean-Marie Poppe    Willy Raes  
1962      Roland Aper    Georges Dequesne    Rene Couchez  
1963      Jan Nolmans    Raymond Reaux    Jan Boonen  
1964      Robert Duponchel    Jan Nolmans    Herman Van Loo  
1965      Daniel Deprez    Norbert Maytas    Pierre Verberckmoes  
1966      Rene Chtiej    Yves Lepachelet    Michel Prissette  
1967      Bernard Delaurier    Michel Quinchon    Claude Neuts  
1968      Andre Dierickx    Engelbert Opdebeeck    Eddy Cael  
1969      Willy Van Mechelen  
1971      Louis Dierickx    Jose Vanackere    Theo Heremans  
 Julien Knockaert  
1972      Willy Govaerts    Roger De Beuckelaer    Johannes Hendrickx  
1973      Theophile Dockx    Lieven Malfait    Roger De Beuckelaer  
1974      Serge Vandaele    Marc Steels    Karel Sels  
1975      David Wells    Etienne De Beule    Pol Verschuere  
1976      Gery Verlinden    Jimmy Kruunenberg    Luc Cappelle  
1977      Johan Huyghe    Ronan Onghena    Bernard Depuydt  
1978      Jean Pierre Vrancken    Dirk Vermeersch    Michel Demeyer  
1979      Jan Bogaert    Jan Wynants    Michel Demeyre  
1980      Rudy Delehouzee    Ronald Van Avermaet    Ivan Verhaegen  
1981      Josef Lieckens    Erik Staes    Rene De Brucker  
1982      Rudy Dhaenens    Jos Haex    Alan Peiper  
1983      Benno Wiss    Daniel Heggli    Martin Durant  
1984      Benno Wiss    Jörg Müller    Eddy Haelemeersch  
1985      Guido Winterberg    Søren Lilholt    Detlef Macha  
1986      Othmar Häfliger    Dan Radtke    Jens Heppner  
1987      Luc Govaerts    Huib De Vries    Rudy De Vijlder  
1988      Nico Roose    Ronny Thomas    Yves Cossemijns  
1989      Viatcheslav Ekimov    Dimitri Zdanov    Daniel Van Steenbergen  
1990      Uwe Preissler    Stephen McGlede    Johan Vandendries  
1991      John Hughes    Laurent Desbiens    David Spears  
1992      Erwin Thijs    Vladimir Muravskis    Leif-Tore Eriksen  
1993      Sven Teutenberg    Dainis Ozols    Miika Hietanen  
1994      Dainis Ozols    Arvis Piziks    Steve Rover  
1995      Romans Vainsteins    Tadeusz Rizi    Mikhaylo Khalilov  
1996      Koos Moerenhout    Marc Streel    Frank Høj  
1997      Mario Aerts    Hans De Clercq    Geert Van Bondt  
1998      Frank Høj    Koen Beeckman    Grzegorz Gwiazdowski  
1999      Tayeb Braikia    Bert Roesems    Andreas Klier  
2000      Daniele Nardello    Thierry Marichal    Sylvain Chavanel  
2001      Chris Peers    Jacky Durand    Remco Van Der Ven  
2002      Robbie McEwen    Tom Boonen    Christoph Von Kleinsorgen  
2003      Gerben Löwik    Nico Mattan    Dave Bruylandts  
2004      Jimmy Casper    Steven De Jongh    Nico Mattan  
2005      Marco Zanotti    Jimmy Casper    Sebastien Hinault  
2006      Kevin Van Impe    Danilo Hondo    Olivier Kaisen  
2007      Gert Steegmans    Mark Cavendish    Philippe Gilbert  
2008      Juan Antonio Flecha Giannoni    Sebastien Rosseler    Jurgen Roelandts  
2009      Tyler Farrar    Tom Boonen    Roger Hammond  
2010      Adam Blythe    Sep Vanmarcke    Jakob Fuglsang  
2011      Robbie McEwen    Tom Veelers    Christopher Sutton  
Eurométropole Tour
2012      Jurgen Roelandts    Juan Antonio Flecha Giannoni    Maarten Wynants  
2013      Jens Debusschere    John Degenkolb    Tyler Farrar  
2014      Arnaud Démare    Jens Debusschere    Theo Bos  
2015      Alexis Gougeard    Martijn Keizer    Jurgen Roelandts  
2016      Dylan Groenewegen    Oliver Naesen    Tom Boonen  
2017      Daniel McLay    Kenny Dehaes    Anthony Turgis  
2018      Mads Pedersen    Jean-Pierre Drucker    Oliver Naesen  
2019      Piet Allegaert    Florian Sénéchal    Jasper Stuyven  

2 victories: Georges Dequesne (fra), Alfons Ghesquiere (bel), Robbie McEwen (aus), Cyriel Van Overberghe (bel), Julien Vervaecke (bel), Benno Wiss (sui)