NC SWEDEN ITT
 
 Sweden
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1995    CN     Michael Andersson    Jan Karlsson  
1997    CN     Michael Andersson    Michel Lafis    Martin Rittsel  
1998    CN     Michael Andersson    Jan Karlsson    Glenn Magnusson  
1999    CN     Michael Andersson    Martin Rittsel    Niklas Axelsson  
2000    CN     Michael Andersson    Petter Renäng    Martin Rittsel  
2001    CN     Jonas Olsson    Gustav Erik Larsson    Tobias Lergard  
2002    CN     Jonas Olsson    Gustav Erik Larsson    Martin Rittsel  
2003    CN     Magnus Bäckstedt    Jonas Olsson    Thomas Löfkvist  
2004    CN     Thomas Löfkvist    Petter Renäng    Fredrik Johansson  
2005    CN     Viktor Renäng    Stefan Grahn    Stefan Adamsson  
2006    CN     Gustav Erik Larsson    Thomas Löfkvist    Marcus Ljungqvist  
2007    CN     Gustav Erik Larsson    Magnus Bäckstedt    Lucas Persson  
2008    CN     Fredrik Ericsson    Gustav Erik Larsson    Thomas Löfkvist  
2009    CN     Alexander Wetterhall    Fredrik Ericsson    Fredrik Kessiakoff  
2010    CN     Gustav Erik Larsson    Sebastian Balck    Fredrik Kessiakoff  
2011    CN     Gustav Erik Larsson    Thomas Löfkvist    Alexander Wetterhall  
2012    CN     Gustav Erik Larsson    Tobias Ludvigsson    Alexander Wetterhall  
2013    CN     Gustav Erik Larsson    Tobias Ludvigsson    Thomas Löfkvist  
2014    CN     Alexander Gingsjö    Alexander Wetterhall    Marcus Fåglum Karlsson  
2015    CN     Gustav Erik Larsson    Alexander Wetterhall    Joakim Aleheim  
2016    CN     Alexander Wetterhall    Tobias Ludvigsson    Gustav Erik Larsson  
2017    CN     Tobias Ludvigsson    Alexander Wetterhall    Hampus Anderberg  
2018    CN     Tobias Ludvigsson    Staffan Arvidsson    Hannes Bergström Frisk  
2019    CN     Tobias Ludvigsson    Erik Bergström Frisk    Hugo Forssell  
2020    CN     Jacob Ahlsson    Tobias Ludvigsson    Hugo Forssell  
2021    CN     Hugo Forssell    Jacob Ahlsson    Tobias Ludvigsson  

7 victories: Gustav Erik Larsson (swe)
5 victories: Michael Andersson (swe)
3 victories: Tobias Ludvigsson (swe)
2 victories: Jonas Olsson (swe), Alexander Wetterhall (swe)