NC SWEDEN
 
 Sweden
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1995    CN     Glenn Magnusson    Daniel Sjöberg    Michel Lafis  
1996    CN     Marcus Ljungqvist    Michel Lafis    Henrik Sparr  
1997    CN     Michel Lafis    Glenn Magnusson    Johan Fredriksson  
1998    CN     Martin Rittsel    Michel Lafis    Michael Andersson  
1999    CN     Henrik Sparr    Martin Rittsel    Niklas Axelsson  
2000    CN     Stefan Adamsson    Magnus Bäckstedt    Michel Lafis  
2001    CN     Marcus Ljungqvist    Niklas Axelsson    Tobias Lergard  
2002    CN     Stefan Adamsson    Martin Rittsel    Jonas Olsson  
2003    CN     Jonas Holmqvist    Magnus Bäckstedt    Thomas Löfkvist  
2004    CN     Petter Renäng    Marcus Ljungqvist    Christofer Stevenson  
2005    CN     Jonas Ljungblad    Christofer Stevenson    Stefan Adamsson  
2006    CN     Thomas Löfkvist    Christofer Stevenson    Lucas Persson  
2007    CN     Magnus Bäckstedt    Johan Landström    Gustav Erik Larsson  
2008    CN     Jonas Ljungblad    Niklas Axelsson    Thomas Löfkvist  
2009    CN     Marcus Ljungqvist    Fredrik Ericsson    Patrik Moren  
2010    CN     Michael Stevenson    Gustav Erik Larsson    Michael Olsson  
2011    CN     Philip Lindau    Alexander Gingsjö    Marcus Johansson  
2012    CN     Christofer Stevenson    Lars Andersson    Fredrik Kessiakoff  
2013    CN     Michael Olsson    Petter Persson    Hakan Bo Nilsson  
2014    CN     Michael Olsson    Alexander Wetterhall    Marcus Fåglum Karlsson  
2015    CN     Alexander Gingsjö    Richard Larsén    Tobias Ludvigsson  
2016    CN     Richard Larsén    Niklas Gustavsson    Ludvig Bengtsson  
2017    CN     Kim Magnusson    Richard Larsén    Alexander Wetterhall  
2018    CN     Lucas Eriksson    Tobias Ludvigsson    Gustav Höög  
2019    CN     Lucas Eriksson    Tobias Ludvigsson    Erik Bergström Frisk  
2020    CN     Kim Magnusson    Jacob Eriksson    Lucas Eriksson  
2021    CN     Victor Hillerström Rundh    Richard Larsén    Lucas Eriksson  

3 victories: Marcus Ljungqvist (swe)
2 victories: Stefan Adamsson (swe), Lucas Eriksson (swe), Jonas Ljungblad (swe), Kim Magnusson (swe), Michael Olsson (swe)