NC VERENIGDE STATEN ITT
 
 United States of America
Discipline: Road
Note:  2000: Tour Lefleur
 

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1975   CN    Wayne Stetina    John Howard    Bill Gallagher  
1976   CN    John Howard    Tom Margevicius    Harold Klein  
1977   CN    Paul Thomas Deem    Alan Kingsbury    Bill Watkins  
1978   CN    Andrew Weaver    Tom Doughty    Tom Sain  
1979   CN    Andrew Weaver    Tom Doughty    George Mount  
1980   CN    Tom Doughty    Kevin Lutz    Wayne Stetina  
1981   CN    Tom Doughty    Wayne Stetina    Dale Stetina  
1982   CN    Andrew Weaver  
1983   CN    Ron Kiefel    Kevin Lutz    Andy Paulin  
1984   CN    Thurlow Rogers  
1985   CN    Kent Bostick  
1986   CN    Karl Maxon  
1987   CN    Norman Alvis  
1988   CN    John Frey  
1989   CN    Nathan Sheafor  
1990   CN    Steve Hegg  
1991   CN    Kent Bostick  
1992   CN    John Stenner  
1993   CN    Scott Mercier  
1994   CN    Clay Moseley  
1995   CN    Steve Hegg  
1996   CN    Steve Hegg  
1997   CN    Jonathan Vaughters    Norman Alvis    Colby Pearce  
1998   CN    Dylan Casey    Norman Alvis    Frank McCormack  
1999   CN    Levi Leipheimer    Steve Hegg    Chris Wherry  
2001   CN    Trent Klasna    Adham Sbeih    Douglas Ziewacz  
2002   CN    Dylan Casey    Chris Horner    Christopher Baldwin  
2003   CN    Christopher Baldwin    Tom Danielson    Jason McCartney  
2004   CN    David Zabriskie    John Lieswyn    Kenneth Williams  
2005   CN    Christopher Baldwin    Jeff Louder    Bernard Van Ulden  
2006   CN    David Zabriskie    Christopher Baldwin    Jason McCartney  
2007   CN    David Zabriskie    Danny Pate    Timothy Duggan  
2008   CN    David Zabriskie    Tom Zirbel    Christian Vande Velde  
2009   CN    David Zabriskie    Scott Zwizanski    Jonathan Reid Mumford  
2010   CN    Taylor Phinney    Levi Leipheimer    Bernard Van Ulden  
2011   CN    David Zabriskie    Tom Zirbel    Matthew Busche  
2012   CN    David Zabriskie    Tejay Van Garderen    Brent Bookwalter  
2013   CN    Tom Zirbel    Brent Bookwalter    Nathan Brown  
2014   CN    Taylor Phinney    Tom Zirbel    David Williams  
2015   CN    Andrew Talansky    Benjamin King    David Williams  
2016   CN    Taylor Phinney    Tom Zirbel    Alexey Vermeulen  
2017   CN    Joey Rosskopf    Brent Bookwalter    Neilson Powless  
2018   CN    Joey Rosskopf    Chad Haga    Brent Bookwalter  
2019   CN    Ian Garrison    Neilson Powless    George Simpson  
2021   CN    Lawson Craddock    Chad Haga    Tejay Van Garderen  

7 victories: David Zabriskie (usa)
3 victories: Steve Hegg (usa), Taylor Phinney (usa), Andrew Weaver (usa)
2 victories: Christopher Baldwin (usa), Kent Bostick (usa), Dylan Casey (usa), Tom Doughty (usa), Joey Rosskopf (usa)