NC VERENIGDE STATEN
 
 United States of America
Discipline: Road
Note:  1986-1988: Philadelphia Classic
Vanaf 1989: USPro Championship (open wedstrijd)
 

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1985   CN    Eric Heiden    Tom Broznowski    Tom Schuler  
1986   CN    Thomas Prehn    Doug Shapiro    Thurlow Rogers  
1987   CN    Tom Schuler    Roy Knickman    Gerry Fornes  
1988   CN    Ron Kiefel    Doug Shapiro    Karl Maxon  
1989   CN    Greg Oravetz    Mike Engleman    Alexi Grewal  
1990   CN    Kurt Stockton    Andy Bishop    Kenny Adams  
1991   CN    Davis Phinney    Kurt Stockton    Greg Oravetz  
1992   CN    Bart Bowen    Andy Bishop    Jamie Paolinetti  
1993   CN    Lance Armstrong    Scott McKinley    Jamie Paolinetti  
1994   CN    Steve Hegg    Scott Fortner    Mike Engleman  
1995   CN    Norman Alvis    Clark Sheehan    Lance Armstrong  
1996   CN    Eddy Gragus    Fred Rodriguez    Chris Horner  
1997   CN    Bart Bowen    Frank McCormack    Jonathan Vaughters  
1998   CN    George Hincapie    Frank McCormack    Mark McCormack  
1999   CN    Marty Jemison    Fred Rodriguez    Anton Villatoro  
2000   CN    Fred Rodriguez    George Hincapie    John Lieswyn  
2001   CN    Fred Rodriguez    Trent Klasna    George Hincapie  
2002   CN    William-Chann McRae    Danny Pate    George Hincapie  
2003   CN    Mark McCormack    Kevin Monahan    David Clinger  
2004   CN    Fred Rodriguez    Kirk O`Bee    Russell Hamby  
2005   CN    Chris Wherry    Danny Pate    Chris Horner  
2006   CN    George Hincapie    Levi Leipheimer    Danny Pate  
2007   CN    Levi Leipheimer    George Hincapie    Neil Shirley  
2008   CN    Tyler Hamilton    Blake Caldwell    Danny Pate  
2009   CN    George Hincapie    Andrew Bajadali    Jeff Louder  
2010   CN    Benjamin King    Alex Candelario    Kiel Reijnen  
2011   CN    Matthew Busche    George Hincapie    Edward King  
2012   CN    Timothy Duggan    Frank Pipp    Kiel Reijnen  
2013   CN    Fred Rodriguez    Brent Bookwalter    Kiel Reijnen  
2014   CN    Eric Marcotte    Travis McCabe    Alex Howes  
2015   CN    Matthew Busche    Joseph Lloyd Dombrowski    Kiel Reijnen  
2016   CN    Gregory Daniel    Alex Howes    Travis McCabe  
2017   CN    Lawrence Warbasse    Neilson Powless    Alexey Vermeulen  
2018   CN    Jonathan Brown    Robin Carpenter    Jacob Rathe  
2019   CN    Alex Howes    Stephen Bassett    Neilson Powless  
2021   CN    Joey Rosskopf    Brent Bookwalter    Kyle Murphy  

4 victories: Fred Rodriguez (usa)
3 victories: George Hincapie (usa)
2 victories: Bart Bowen (usa), Matthew Busche (usa)