NC CZECHIA
 
 Czechia
Discipline: Road
Note:  1994-1997: Open
 

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1994   CN    Lubor Tesar    Tomas Sedlacek    Martin Kankovsky  
1995   CN    Rene Andrle    Tomas Velecky    Jaroslav Bilek  
1996   CN    Jan Svorada    Rene Andrle    Frantisek Trkal  
1997   CN    Vlastimil Cichy    Jaromir Purmensky    Ondrej Fadrny  
1998   CN    Jan Svorada    Jan Kadlec    Ondrej Sosenka  
1999   CN    Tomas Konecny    Milan Kadlec    Frantisek Trkal  
2000   CN    Richard Faltus    Miloslav Kejval    Milos Pejcha  
2001   CN    Jaromir Friede    Jan Faltynek    Petr Klasa  
2002   CN    Ondrej Fadrny    Tomas Konecny    Ondrej Sosenka  
2003   CN    Lubor Tesar    Ondrej Fadrny    Adam Homolka  
2004   CN    Ondrej Sosenka    Petr Bencik    Rene Andrle  
2005   CN    Jan Svorada    Tomas Buchacek    Stanislav Kozubek  
2006   CN    Stanislav Kozubek    Petr Pucelik    Rene Andrle  
2007   CN    Tomas Buchacek    Tomas Vokrouhlik    Petr Bencik  
2008   CN    Petr Bencik    Martin Hebik    Stanislav Kozubek  
2009   CN    Martin Mares    Jakub Kratochvila    Stanislav Kozubek  
2010   CN    Petr Bencik    Stanislav Kozubek    Milan Kadlec  
2011   CN    Petr Bencik    Leopold König    Zdenek Stybar  
2012   CN    Frantisek Rabon    Milan Kadlec    Jiri Polnicky  
2013   CN    Jan Barta    Martin Bina    Petr Lechner  
2014   CN    Zdenek Stybar    Michael Vakoc    Jan Barta  
2015   CN    Petr Vakoc    Leopold König    Frantisek Sisr  
2016   CN    Roman Kreuziger    Zdenek Stybar    Martin Hunal  
2017   CN    Zdenek Stybar    Josef Cerny    Petr Vakoc  
2018   CN    Josef Cerny    Jan Barta    Jakub Otruba  
2019   CN    Frantisek Sisr    Tomas Kalojiros    Petr Vakoc  
2020   CN    Adam Toupalik    Zdenek Stybar    Petr Vakoc  
2021   CN    Michael Kukrle    Dominik Neuman    Daniel Turek  
2022   CN    Matej Zahalka    Jan Barta    Adam Toupalik  

3 victories: Petr Bencik (cze), Jan Svorada (cze)
2 victories: Zdenek Stybar (cze), Lubor Tesar (cze)