NC CANADA
 
 Canada
Discipline: Track

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
2001    CN     Lori-Ann Muenzer    Jenny Trew    M. Perrier-Martinen  
2002    CN     Lori-Ann Muenzer    Laura McKenzie (Yoisten)    Breanna Loster  
2004    CN     Lori-Ann Muenzer    Breanna Loster    Jenny Trew  
2005    CN     Breanna Loster    Anne-Brit Ericksen (Carter)    Tara Whitten  
2006    CN     Anne-Brit Ericksen (Carter)    Sarah Kirby    Stephanie Roorda  
2007    CN     Tara Whitten    Joanna Wiersma    Karine Coté  
2008    CN     Monique Sullivan    Tara Whitten    Karine Coté  
2009    CN     Monique Sullivan    Karine Coté    Amy Biskaborn  
2010    CN     Monique Sullivan    Karine Coté    Krista Ruby  
2011    CN     Monique Sullivan    Gillian Carleton    Florence Laplante-Lamarche  
2013    CN     Candice Vermeulen    Sara Byers    Audrey Labrie  
2015    CN     Monique Sullivan    Lizanne Wilmot    Kate O`Brien  
2016    CN     Kate O`Brien    Natalie Cormier    Tegan Cochrane  
2017    CN     Tegan Cochrane    Lauriane Genest    Lizanne Wilmot  
2018    CN     Kelsey Mitchell    Amelia Walsh    Lizanne Wilmot  
2019    CN     Kelsey Mitchell    Lauriane Genest    Kate O`Brien  

5 victories: Monique Sullivan (can)
3 victories: Lori-Ann Muenzer (can)
2 victories: Kelsey Mitchell (can)