NC POLAND
 
 Poland
Discipline: Track

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1987    CN     Agnieszka Godras  
1993    CN     Agnieszka Godras    Agnieszka Wisniewska    Malgorzata Jedrzejewska  
1994    CN     Agnieszka Godras  
1995    CN     Agnieszka Godras  
1996    CN     Agnieszka Godras    Marzena Piskula    Sylwia Spoczynska  
1997    CN     Agnieszka Godras    Monika Tyburska    Agnieszka Wilczynska  
1998    CN     Agnieszka Wilczynska    Monika Cegla    Agnieszka Wisniewska  
1999    CN     Agnieszka Wilczynska    Monika Tyburska    Monika Cegla  
2000    CN     Agnieszka Wilczynska    Monika Tyburska    Agnieszka Szostek  
2001    CN     Agnieszka Wilczynska    Katarzyna Jagusiak    Wioletta Balawajder  
2003    CN     Katarzyna Jagusiak    Agnieszka Kendysz    Monika Cegla  
2005    CN     Paulina Cieslik    Malgorzata Wojtyra    Marta Janowiak  
2006    CN     Renata Dabrowska    Magdalena Sara    Paulina Cieslik  
2008    CN     Renata Dabrowska    Malgorzata Wojtyra    Zaneta Komos  
2009    CN     Natalia Rutkowska    Aleksandra Drejgier    Renata Dabrowska  
2010    CN     Marta Janowiak    Renata Dabrowska    Natalia Rutkowska  
2013    CN     Urszula Los    Natalia Rutkowska    Katarzyna Kirschenstein  
2015    CN     Katarzyna Kirschenstein    Urszula Los    Aleksandra Tolomanow  
2016    CN     Julita Jagodzinska    Aleksandra Tolomanow    Urszula Los  
2017    CN     Julita Jagodzinska    Marlena Karwacka    Urszula Los  
2018    CN     Urszula Los    Marlena Karwacka    Julita Jagodzinska  
2019    CN     Urszula Los    Marlena Karwacka    Nikola Sibiak  
2020    CN     Urszula Los    Marlena Karwacka    Nikola Sibiak  

6 victories: Agnieszka Godras (pol)
4 victories: Urszula Los (pol), Agnieszka Wilczynska (pol)
2 victories: Renata Dabrowska (pol), Julita Jagodzinska (pol)