NC POLAND
 
 Poland
Discipline: Track

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2008   CN    Lukasz Kwiatkowski    Kamil Kuczynski    Rafal Poper  
2009   CN    Lukasz Kwiatkowski    Adrian Teklinski    Damian Zielinski  
2010   CN    Damian Zielinski    Adrian Teklinski    Maciej Bielecki  
2013   CN    Krzysztof Maksel    Damian Zielinski    Maciej Bielecki  
2015   CN    Grzegorz Drejgier    Damian Zielinski    Rafal Sarnecki  
2016   CN    Kamil Kuczynski    Rafal Sarnecki    Mateusz Rudyk  
2017   CN    Mateusz Rudyk    Damian Zielinski    Rafal Sarnecki  
2018   CN    Mateusz Rudyk    Rafal Sarnecki    Kamil Kuczynski  
2019   CN    Mateusz Rudyk    Kamil Kuczynski    Rafal Sarnecki  
2020   CN    Bartosz Rudyk    Patryk Rajkowski    Cezary Laczkowski  
2021   CN    Mateusz Rudyk    Rafal Sarnecki    Kamil Kuczynski  

4 victories: Mateusz Rudyk (pol)
2 victories: Lukasz Kwiatkowski (pol)