NC ITALY
 
 Italy
Discipline: MTB DH

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2011   DHI  CN    Lorenzo Suding    Marco Milivinti    Carlo Gambirasio  
2012   DHI  CN    Lorenzo Suding    Gianluca Vernassa    Claudio Cozzi  
2014   DHI  CN    Johannes Von Klebelsberg    Alan Beggin    Francesco Danilo Petrucci  
2015   DHI  CN    Francesco Colombo    Gianluca Vernassa    Loris Revelli  
2016   DHI  CN    Francesco Danilo Petrucci    Loris Revelli    Francesco Colombo  
2017   DHI  CN    Francesco Colombo    Francesco Danilo Petrucci    Loris Revelli  
2018   DHI  CN    Johannes Von Klebelsberg    Francesco Colombo    Marco Milivinti  
2019   DHI  CN    Loris Revelli    Davide Palazzari    Francesco Colombo  
2020   DHI  CN    Davide Palazzari    Loris Revelli    Tommaso Francardo  
2021   DHI  CN    Davide Cappello    Davide Palazzari    Stefano Introzzi  
2022   DHI  CN    Davide Cappello    Loris Revelli    Stefano Introzzi  

2 victories: Davide Cappello (ita), Francesco Colombo (ita), Lorenzo Suding (ita), Johannes Von Klebelsberg (ita)