NC ITALY
 
 Italy
Discipline: MTB DH

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
2011    CN     Lorenzo Suding    Marco Milivinti    Carlo Gambirasio  
2012    CN     Lorenzo Suding    Gianluca Vernassa    Claudio Cozzi  
2014    CN     Johannes Von Klebelsberg    Alan Beggin    Francesco Danilo Petrucci  
2015    CN     Francesco Colombo    Gianluca Vernassa    Loris Revelli  
2016    CN     Francesco Danilo Petrucci    Loris Revelli    Francesco Colombo  
2017    CN     Francesco Colombo    Francesco Danilo Petrucci    Loris Revelli  
2018    CN     Johannes Von Klebelsberg    Francesco Colombo    Marco Milivinti  
2019    CN     Loris Revelli    Davide Palazzari    Francesco Colombo  
2020    CN     Davide Palazzari    Loris Revelli    Tommaso Francardo  
2021    CN     Davide Cappello    Davide Palazzari    Stefano Introzzi  

2 victories: Francesco Colombo (ita), Lorenzo Suding (ita), Johannes Von Klebelsberg (ita)