NC GERMANY
 
 Germany
Discipline: MTB DH

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1993      Regina Marunde  
1994      Regina Stiefl    Laura Burckhard    Petra Winterhalder  
1995      Regina Stiefl    Britta Kobes    Tanja Nehme  
1998      Regina Stiefl    Maren Jüllich    Petra Winterhalder  
1999      Maren Jüllich    Petra Winterhalder    Regina Stiefl  
2000      Britta Kobes    Maren Jüllich    Christiane Rumpf  
2001      Christiane Rumpf    Sonja Granzow    Anja Jerenko  
2002      Sonja Granzow    Christiane Rumpf    Anja Jerenko  
2003      Antje Kramer    Christiane Rumpf    Sonja Granzow  
2004      Antje Kramer    Christiane Rumpf    Isabell Weiß  
2005      Antje Kramer    Luise Siegfried    Christiane Rumpf  
2006      Antje Kramer    Harriet Rücknagel    Regine Ullrich  
2007      Antje Kramer    Harriet Rücknagel    Sandra Rübesam  
2008      Antje Kramer    Harriet Rücknagel    Sandra Rübesam  
2009      Antje Kramer    Harriet Rücknagel    Nicole Beege  
2010      Harriet Rücknagel    Sandra Rübesam    Nicole Beege  
2011      Harriet Rücknagel    Nicole Beege    Sandra Rübesam  
2012      Harriet Rücknagel    Nicole Beege    Sandra Rübesam  
2013      Harriet Rücknagel    Kim Schwemmer    Sandra Rübesam  
2014      Harriet Rücknagel    Nicole Beege    Steffi Marth  
2015      Sandra Rübesam    Maria Franke    Katrin Karkhof  
2016      Sandra Rübesam    Kim Schwemmer    Harriet Rücknagel  
2017      Raphaela Richter    Sandra Rübesam    Nina Charlotte Hoffmann  
2018      Nina Charlotte Hoffmann    Raphaela Richter    Sandra Rübesam  
2019      Raphaela Richter    Sandra Rübesam    Katrin Stohr  
2020      Nina Hoffmann    Sandra Rübesam    Justine Welzel  

7 victories: Antje Kramer (ger)
5 victories: Harriet Rücknagel (ger)
3 victories: Regina Stiefl (ger)
2 victories: Raphaela Richter (ger), Sandra Rübesam (ger)