NC ITALY
 
 Italy
Discipline: MTB DH

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1991    CN     Giovanna Bonazzi  
1992    CN     Giovanna Bonazzi  
1993    CN     Giovanna Bonazzi  
1994    CN     Giovanna Bonazzi  
1995    CN     Giovanna Bonazzi  
1996    CN     Giovanna Bonazzi  
1997    CN     Giovanna Bonazzi  
1998    CN     Giovanna Bonazzi  
1999    CN     Giovanna Bonazzi  
2000    CN     Emmanuela Corso  
2007    CN     Elisa Canepa    Elisa Fantonetti    Sara Martini  
2008    CN     Elisa Canepa    Elisa Fantonetti    Federica Perardi  
2011    CN     Alia Marcellini    Elisa Canepa    Monica Ghione  
2012    CN     Elisa Canepa    Alia Marcellini    Veronika Widmann  
2014    CN     Alia Marcellini    Rosaria Fuccio    Julia Tanner  
2015    CN     Veronika Widmann    Eleonora Farina    Julia Tanner  
2016    CN     Veronika Widmann    Eleonora Farina    Alia Marcellini  
2017    CN     Eleonora Farina    Veronika Widmann    Beatrice Migliorini  
2018    CN     Eleonora Farina    Veronika Widmann    Alia Marcellini  
2019    CN     Eleonora Farina    Alia Marcellini    Veronika Widmann  
2020    CN     Eleonora Farina    Alia Marcellini    Laura Rossin  
2021    CN     Veronika Widmann    Eleonora Farina    Alia Marcellini  

9 victories: Giovanna Bonazzi (ita)
4 victories: Eleonora Farina (ita)
3 victories: Elisa Canepa (ita), Veronika Widmann (ita)
2 victories: Alia Marcellini (ita)