NC UNITED STATES MARATHON
 
 United States of America
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2004   XCM  CN    Gretchen Reeves    Melissa Thomas    Monique Pua Mata (Sawicki)  
2005   XCM  CN    Gretchen Reeves    Monique Pua Mata (Sawicki)    Mandy Eakins  
2006   XCM  CN    Melissa Thomas    Louise Kobin    Monique Pua Mata (Sawicki)  
2007   XCM  CN    Shonny Vanlandingham    Monique Pua Mata (Sawicki)    Kelley Mattingly  
2008   XCM  CN    Sari Anderson    Gretchen Reeves    Jennifer Gersbach  
2009   XCM  CN    Heather Irmiger    Monique Pua Mata (Sawicki)    Gretchen Reeves  
2010   XCM  CN    Heather Irmiger    Amy Dombroski    Krista Park  
2011   XCM  CN    Monique Pua Mata (Sawicki)    Kelli Emmett    Heather Irmiger  
2012   XCM  CN    Monique Pua Mata (Sawicki)    Kelli Emmett    Sari Anderson  
2013   XCM  CN    Monique Pua Mata (Sawicki)    Serena Gordon    Rose Grant  
2014   XCM  CN    Rose Grant    Joey Lythgoe    Nina Baum  
2015   XCM  CN    Rose Grant    Cheryl Sornson    Ally Stacher  
2016   XCM  CN    Rose Grant    Kaitlyn Patterson    Lisa Randall  
2017   XCM  CN    Rose Grant    Crystal Anthony    Amy Beisel  
2018   XCM  CN    Amy Beisel    Kaysee Armstrong    Larissa Connors  

4 victories: Rose Grant (usa)
3 victories: Monique Pua Mata (Sawicki) (usa)
2 victories: Heather Irmiger (usa), Gretchen Reeves (usa)