NC UNITED STATES MARATHON
 
 United States of America
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2009   XCM  CN    Jeremy Horgan-Kobelski    Jeremiah Bishop    Jay Henry  
2010   XCM  CN    Jeremy Horgan-Kobelski    Samuel Schultz    David Wiens  
2011   XCM  CN    Adam Craig    Carl Decker    Samuel Schultz  
2012   XCM  CN    Todd Wells    Carl Decker    Adam Craig  
2013   XCM  CN    Todd Wells    Stephen Ettinger    Alexander Grant  
2014   XCM  CN    Todd Wells    Stephen Ettinger    Howard Grotts  
2015   XCM  CN    Todd Wells    Jeremiah Bishop    Keck Baker  
2016   XCM  CN    Todd Wells    Jeremiah Bishop    Ryan Woodall  
2017   XCM  CN    Payson McElveen    Howard Grotts    Jeremiah Bishop  
2018   XCM  CN    Payson McElveen    Howard Grotts    Nicholas Beechan  

5 victories: Todd Wells (usa)
2 victories: Jeremy Horgan-Kobelski (usa), Payson McElveen (usa)