NC ITALY MARATHON
 
 Italy
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2006   XCM  CN    Annabella Stropparo    Elena Gaddoni    Claudia Marsilio  
2007   XCM  CN    Annabella Stropparo    Elena Gaddoni    Alexandra Hober  
2008   XCM  CN    Annabella Stropparo    Elena Gaddoni    Anna Ferrari  
2009   XCM  CN    Eva Lechner    Roberta Gasparini    Elena Gaddoni  
2010   XCM  CN    Eva Lechner    Michela Benzoni    Anna Ferrari  
2011   XCM  CN    Daniela Veronesi    Elena Giacomuzzi    Anna Ferrari  
2012   XCM  CN    Daniela Veronesi    Elena Gaddoni    Elena Giacomuzzi  
2013   XCM  CN    Elena Gaddoni    Lorenza Menapace    Claudia Andolina  
2014   XCM  CN    Daniela Veronesi    Elena Gaddoni    Lorena Zocca  
2015   XCM  CN    Valentina Frasisti    Mara Fumagalli    Elena Gaddoni  
2017   XCM  CN    Maria Cristina Nisi    Annabella Stropparo    Elena Gaddoni  
2018   XCM  CN    Mara Fumagalli    Elena Gaddoni    Jessica Pellizzaro  
2019   XCM  CN    Mara Fumagalli    Elena Gaddoni    Maria Cristina Nisi  
2020   XCM  CN    Elena Gaddoni    Debora Piana    Gaia Ravaioli  

3 victories: Annabella Stropparo (ita), Daniela Veronesi (smr)
2 victories: Mara Fumagalli (ita), Elena Gaddoni (ita), Eva Lechner (ita)