NC GERMANY MARATHON
 
 Germany
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
2004      Sabine Spitz    Alexandra Rosenstiel    Katrin Helmcke  
2005      Sabine Spitz    Nina Wrobel (Göhl)    Adelheid Morath  
2006      Nina Wrobel (Göhl)    Sabine Spitz    Adelheid Morath  
2007      Katrin Schwing    Adelheid Morath    Kerstin Brachtendorf  
2008      Elisabeth Brandau    Adelheid Morath    Anja Gradl  
2009      Adelheid Morath    Barbara Kaltenhauser    Ivonne Kraft  
2010      Sabine Spitz    Birgit Söllner    Ivonne Kraft  
2011      Elisabeth Brandau    Mailin Franke    Nina Gäßler  
2012      Elisabeth Brandau    Silke Schmidt    Birgit Söllner  
2013      Silke Schmidt    Sabine Spitz    Elisabeth Brandau  
2014      Silke Schmidt    Hanna Klein    Katrin Schwing  
2015      Sabine Spitz    Silke Schmidt    Elisabeth Brandau  
2016      Silke Schmidt    Stefanie Dohrn    Bettina Janas  
2017      Silke Ulrich    Elisabeth Brandau    Stefanie Dohrn  
2018      Sabine Spitz    Silke Ulrich    Kim Anika Ames  
2019      Janine Schneider    Nadine Rieder    Sabine Spitz  
2020      Nadine Rieder    Leonie Daubermann    Laura Philipp  

5 victories: Sabine Spitz (ger)
3 victories: Elisabeth Brandau (ger), Silke Schmidt (ger)