NC ITALY MARATHON
 
 Italy
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2009   XCM  CN    Mirko Celestino    Mike Felderer    Mirko Pirazzoli  
2010   XCM  CN    Johnny Cattaneo    Mike Felderer    Mirko Celestino  
2011   XCM  CN    Mirko Celestino    Marzio Deho    Yader Zoli  
2012   XCM  CN    Juri Ragnoli    Tony Longo    Nicolas Pettina  
2013   XCM  CN    Tony Longo    Damiano Ferraro    Samuele Porro  
2014   XCM  CN    Samuele Porro    Juri Ragnoli    Luca Ronchi  
2015   XCM  CN    Samuele Porro    Damiano Ferraro    Johnny Cattaneo  
2017   XCM  CN    Juri Ragnoli    Samuele Porro    Fabian Rabensteiner  
2018   XCM  CN    Samuele Porro    Juri Ragnoli    Mattia Longa  
2019   XCM  CN    Samuele Porro    Daniele Mensi    Juri Ragnoli  
2020   XCM  CN    Samuele Porro    Juri Ragnoli    Fabian Rabensteiner  

5 victories: Samuele Porro (ita)
2 victories: Mirko Celestino (ita), Juri Ragnoli (ita)