NC ITALY MARATHON
 
 Italy
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
2009    CN     Mirko Celestino    Mike Felderer    Mirko Pirazzoli  
2010    CN     Johnny Cattaneo    Mike Felderer    Mirko Celestino  
2011    CN     Mirko Celestino    Marzio Deho    Yader Zoli  
2012    CN     Juri Ragnoli    Tony Longo    Nicolas Pettina  
2013    CN     Tony Longo    Damiano Ferraro    Samuele Porro  
2014    CN     Samuele Porro    Juri Ragnoli    Luca Ronchi  
2015    CN     Samuele Porro    Damiano Ferraro    Johnny Cattaneo  
2017    CN     Juri Ragnoli    Samuele Porro    Fabian Rabensteiner  
2018    CN     Samuele Porro    Juri Ragnoli    Mattia Longa  
2019    CN     Samuele Porro    Daniele Mensi    Juri Ragnoli  
2020    CN     Samuele Porro    Juri Ragnoli    Fabian Rabensteiner  

5 victories: Samuele Porro (ita)
2 victories: Mirko Celestino (ita), Juri Ragnoli (ita)