NC GERMANY MARATHON
 
 Germany
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
2004      Hannes Genze    Moritz Milatz    Andreas Strobel  
2005      Lado Fumic    Wolfram Kurschat    Benjamin Rudiger  
2006      Hannes Genze    Stefan Sahm    Thomas Nicke  
2007      Jochen Käß    Tim Böhme    Torsten Marx  
2008      Karl Platt    Stefan Sahm    Hannes Genze  
2009      Jochen Käß    Tim Böhme    Stefan Sahm  
2010      Jochen Käß    Moritz Milatz    Wolfram Kurschat  
2011      Moritz Milatz    Karl Platt    Hannes Genze  
2012      Markus Kaufmann    Robert Mennen    Hannes Genze  
2013      Robert Mennen    Markus Bauer    Simon Stiebjahn  
2014      Tim Böhme    Markus Kaufmann    Jochen Käß  
2015      Karl Platt    Simon Stiebjahn    Markus Kaufmann  
2016      Markus Kaufmann    Sascha Weber    Peter Hermann  
2017      Markus Bauer    Simon Stiebjahn    Markus Kaufmann  
2018      Julian Schelb    Markus Kaufmann    Simon Stiebjahn  
2019      Sascha Weber    Julian Schelb    Simon Stiebjahn  
2020      David List    Luca Schwarzbauer    Simon Schneller  

3 victories: Jochen Käß (ger)
2 victories: Hannes Genze (ger), Markus Kaufmann (ger), Karl Platt (ger)