NC FRANCE ITT
 
 France
Discipline: Road
Note:  
 

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1995   CN    Thierry Marie    Pascal Lance    Bruno Thibout  
1996   CN    Eddy Seigneur    Laurent Brochard    Christophe Moreau  
1998   CN    Gilles Maignan    Francisque Teyssier    Christophe Bassons  
1999   CN    Gilles Maignan    Christophe Moreau    Frédéric Finot  
2000   CN    Francisque Teyssier    Eddy Seigneur    Christophe Moreau  
2001   CN    Florent Brard    Christophe Moreau    Eddy Seigneur  
2002   CN    Eddy Seigneur    David Moncoutié    Laurent Lefèvre  
2003   CN    Eddy Seigneur    Stephane Barthe    Nicolas Portal  
2004   CN    Eddy Seigneur    Christophe Moreau    Frédéric Finot  
2005   CN    Sylvain Chavanel    Didier Rous    Frédéric Finot  
2006   CN    Sylvain Chavanel    Didier Rous    Christophe Kern  
2007   CN    Benoit Vaugrenard    Dimitri Champion    Nicolas Vogondy  
2008   CN    Sylvain Chavanel    Christophe Kern    Noam Lelarge  
2009   CN    Jean-Christophe Péraud    Sylvain Chavanel    David Le Lay  
2010   CN    Nicolas Vogondy    Sylvain Chavanel    Laszlo Bodrogi  
2011   CN    Christophe Kern    Christophe Riblon    Geoffroy Lequatre  
2012   CN    Sylvain Chavanel    Jérémy Roy    Yoann Paillot  
2013   CN    Sylvain Chavanel    Jérémy Roy    Johan Le Bon  
2014   CN    Sylvain Chavanel    Anthony Roux    Maxime Bouet  
2015   CN    Jerome Coppel    Stéphane Rossetto    Sylvain Chavanel  
2016   CN    Thibaut Pinot    Anthony Roux    Tony Gallopin  
2017   CN    Pierre Latour    Yoann Paillot    Anthony Roux  
2018   CN    Pierre Latour    Tony Gallopin    Benjamin Thomas  
2019   CN    Benjamin Thomas    Stéphane Rossetto    Julien Antomarchi  
2020   CN    Rémi Cavagna    Benjamin Thomas    Bruno Armirail  
2021   CN    Benjamin Thomas    Bruno Armirail    Alexys Brunel  
2022   CN    Bruno Armirail    Rémi Cavagna    Benjamin Thomas  

6 victories: Sylvain Chavanel (fra)
4 victories: Eddy Seigneur (fra)
2 victories: Pierre Latour (fra), Gilles Maignan (fra), Benjamin Thomas (fra)