NC SWITZERLAND U23
 
 Switzerland
Discipline: Cyclo Cross

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2009   CN    Julien Taramarcaz    Matthias Rupp    Romain Beney  
2010   CN    Arnaud Grand    Matthias Rupp    Mathias Flückiger  
2011   CN    Arnaud Grand    Valentin Scherz    Michael Winterberg  
2012   CN    Fabian Lienhard    Lars Förster    Dario Stauble  
2013   CN    Lars Förster    Lukas Müller    Fabian Lienhard  
2014   CN    Lars Förster    Severin Sägesser    Fabian Lienhard  
2015   CN    Fabian Lienhard    Andri Frischknecht    Timon Rüegg  
2016   CN    Timon Rüegg    Simon Vitzthum    Johan Jacobs  
2017   CN    Johan Jacobs    Timon Rüegg    Kevin Kuhn  
2018   CN    Timon Rüegg    Johan Jacobs    Kevin Kuhn  
2019   CN    Loris Rouiller    Kevin Kuhn    Gilles Mottiez  
2020   CN    Kevin Kuhn    Loris Rouiller    Felix Stehli  
2021   CN    Dario Lillo    Loris Rouiller    Eric Lüthi  
2022   CN    Dario Lillo    Loris Rouiller    Lars Sommer  

2 victories: Lars Förster (sui), Arnaud Grand (sui), Fabian Lienhard (sui), Dario Lillo (sui), Timon Rüegg (sui)