NC GERMANY U23
 
 Germany
Discipline: Cyclo Cross

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2009   CN    Sascha Weber    Marcel Meisen    Ole Quast  
2010   CN    Sascha Weber    Marcel Meisen    Fabian Danner  
2011   CN    Ole Quast    Marcel Meisen    Max Walsleben  
2012   CN    Michael Schweizer    Yannick Mayer    Yannick Eckmann  
2013   CN    Markus Schulte-Lünzum    Jannick Geisler    Silvio Herklotz  
2014   CN    Felix Drumm    Julian Schelb    Yannick Gruner  
2015   CN    Felix Drumm    Yannick Gruner    Silvio Herklotz  
2016   CN    Felix Drumm    Max Lindenau    Yannick Gruner  
2017   CN    Lukas Baum    Lukas Meiler    Manuel Müller  
2018   CN    Maximilian Möbis    Frederik Hähnel    Paul Lindenau  
2019   CN    Luca Bockelmann    Pascal Tömke    Poul Rudolph  
2020   CN    Tom Lindner    Maximilian Möbis    Maximilian Kruger  

3 victories: Felix Drumm (ger)
2 victories: Sascha Weber (ger)