NC UNITED STATES OF AMERICA
 
 United States of America
Discipline: MTB DH

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2002   DHI  CN    Lisa Sher  
2003   DHI  CN    Marla Streb  
2004   DHI  CN    Marla Streb    Lisa Sher    Melissa Buhl  
2007   DHI  CN    Kathleen Pruitt    Melissa Buhl    Marla Streb  
2008   DHI  CN    Melissa Buhl    Marla Streb    Dawn Bourque  
2009   DHI  CN    Melissa Buhl    Kathleen Pruitt    Lisa Myklak  
2010   DHI  CN    Jill Kintner    Jacqueline Harmony    Melissa Buhl  
2011   DHI  CN    Jill Kintner    Jacqueline Harmony    Jaime Rees  
2012   DHI  CN    Jacqueline Harmony    Melissa Buhl    Jaime Rees  
2013   DHI  CN    Jill Kintner    Jacqueline Harmony    Anne Galyean  
2014   DHI  CN    Jill Kintner    Abigail Hippely    Amanda Batty  
2015   DHI  CN    Jill Kintner    Jacqueline Thomas    Rebecca Gardner  
2016   DHI  CN    Jill Kintner    Samantha Kingshill    Jacqueline Thomas  
2017   DHI  CN    Jill Kintner    Amanda Batty    Jacqueline Thomas  
2018   DHI  CN    Samantha Soriano    Caroline Washam    Jill Kintner  
2019   DHI  CN    Jill Kintner    Clare Hamilton    Kialani Hines  
2021   DHI  CN    Kailey Skelton    Caroline Washam    Ella Erickson  

8 victories: Jill Kintner (usa)
2 victories: Melissa Buhl (usa), Marla Streb (usa)