NC UNITED STATES
 
 United States of America
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1984   XCO  CN    Joe Murray  
1985   XCO  CN    Joe Murray    Roy Rivers    Gavin Chilcott  
1986   XCO  CN    Ned Overend  
1987   XCO  CN    Ned Overend    John Tomac    Mike Kloser  
1989   XCO  CN    Ned Overend    Don Myrah    Rishi Grewal  
2002   XCO  CN    Jeremy Horgan-Kobelski  
2003   XCO  CN    Jeremy Horgan-Kobelski  
2004   XCO  CN    Jeremy Horgan-Kobelski    Adam Craig    Carl Decker  
2005   XCO  CN    Jeremy Horgan-Kobelski    Todd Wells    Adam Craig  
2006   XCO  CN    Ryan Trebon    Barry Wicks    Jeremiah Bishop  
2007   XCO  CN    Adam Craig    Jeremiah Bishop    Michael Broderick  
2008   XCO  CN    Adam Craig    Ryan Trebon    Jeremy Horgan-Kobelski  
2009   XCO  CN    Jeremy Horgan-Kobelski    Adam Craig    Samuel Schultz  
2010   XCO  CN    Todd Wells    Jeremy Horgan-Kobelski    Ryan Trebon  
2011   XCO  CN    Todd Wells    Samuel Schultz    Adam Craig  
2012   XCO  CN    Samuel Schultz    Todd Wells    Jeremy Horgan-Kobelski  
2013   XCO  CN    Stephen Ettinger    Todd Wells    Jeremiah Bishop  
2014   XCO  CN    Todd Wells    Kerry Werner    Jeremiah Bishop  
2015   XCO  CN    Howard Grotts    Keegan Swenson    Alexander Grant  
2016   XCO  CN    Howard Grotts    Keegan Swenson    Russell Finsterwald  
2017   XCO  CN    Howard Grotts    Stephen Ettinger    Payson McElveen  
2018   XCO  CN    Howard Grotts    Lukas Vrouwenvelder    Christopher Blevins  
2019   XCO  CN    Keegan Swenson    Howard Grotts    Russell Finsterwald  
2021   XCO  CN    Keegan Swenson    Stephan Davoust    Lukas Vrouwenvelder  

5 victories: Jeremy Horgan-Kobelski (usa)
4 victories: Howard Grotts (usa)
3 victories: Ned Overend (usa), Todd Wells (usa)
2 victories: Adam Craig (usa), Joe Murray (usa), Keegan Swenson (usa)