NC UNITED STATES
 
 United States of America
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1985   XCO  CN    Jacquie Phelan    Mary Lee Atkins    Cindy Whitehead  
1986   XCO  CN    Cindy Whitehead  
1987   XCO  CN    Lisa Muhich    Sara Ballantyne    Cindy Whitehead  
1989   XCO  CN    Sara Ballantyne    Lisa Muhich    Susan De Mattei  
2002   XCO  CN    Alison Dunlap  
2004   XCO  CN    Alison Dunlap    Dara Marks-Marino    Susan Haywood  
2005   XCO  CN    Mary McConneloug    Alison Dunlap    Willow Koerber  
2006   XCO  CN    Georgia Gould    Heather Irmiger    Mary McConneloug  
2007   XCO  CN    Mary McConneloug    Georgia Gould    Willow Koerber  
2008   XCO  CN    Mary McConneloug    Georgia Gould    Heather Irmiger  
2009   XCO  CN    Heather Irmiger    Willow Koerber    Katherine Compton  
2010   XCO  CN    Georgia Gould    Heather Irmiger    Willow Koerber  
2011   XCO  CN    Georgia Gould    Lea Davison    Katherine Compton  
2012   XCO  CN    Georgia Gould    Lea Davison    Heather Irmiger  
2013   XCO  CN    Lea Davison    Monique Pua Mata (Sawicki)    Mary McConneloug  
2014   XCO  CN    Lea Davison    Georgia Gould    Evelyn Dong  
2015   XCO  CN    Chloe Woodruff    Erin Huck    Rose Grant  
2016   XCO  CN    Erin Huck    Georgia Gould    Chloe Woodruff  
2017   XCO  CN    Kate Courtney    Lea Davison    Erin Huck  
2018   XCO  CN    Kate Courtney    Erin Huck    Ellen Noble  
2019   XCO  CN    Chloe Woodruff    Evelyn Dong    Lea Davison  
2021   XCO  CN    Erin Huck    Alexis Skarda    Rose Grant  

4 victories: Georgia Gould (usa)
3 victories: Mary McConneloug (usa)
2 victories: Kate Courtney (usa), Lea Davison (usa), Alison Dunlap (usa), Erin Huck (usa), Chloe Woodruff (usa)