NC ITALY
 
 Italy
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1988    CN     Giovanna Bonazzi  
1989    CN     Giovanna Bonazzi  
1990    CN     Paola Pezzo  
1991    CN     Paola Pezzo  
1992    CN     Paola Pezzo  
1993    CN     Paola Pezzo  
1994    CN     Paola Pezzo  
1995    CN     Maria-Paola Turcutto  
1996    CN     Annarita Goldin  
1997    CN     Nadia De Negri    Annabella Stropparo    Camilla Bertossi  
1998    CN     Annabella Stropparo  
1999    CN     Annabella Stropparo  
2000    CN     Veronica Sala    Giuliana Tovaglieri    Camilla Bertossi  
2001    CN     Annabella Stropparo    Camilla Bertossi    Elena Giacomuzzi  
2002    CN     Annabella Stropparo    Elena Giacomuzzi    Camilla Bertossi  
2003    CN     Annabella Stropparo    Alexandra Hober    Monica Brunati  
2004    CN     Annabella Stropparo    Claudia Marsilio    Alexandra Hober  
2005    CN     Paola Pezzo    Elena Giacomuzzi    Elena Gaddoni  
2006    CN     Annabella Stropparo    Elena Gaddoni    Claudia Marsilio  
2007    CN     Annabella Stropparo    Elena Gaddoni    Michela Benzoni  
2008    CN     Elena Gaddoni    Michela Benzoni    Elena Giacomuzzi  
2009    CN     Eva Lechner    Roberta Gasparini    Elena Gaddoni  
2010    CN     Eva Lechner    Elena Giacomuzzi    Evelyn Steffler  
2011    CN     Eva Lechner    Michela Benzoni    Vania Rossi  
2012    CN     Eva Lechner    Roberta Gasparini    Daniela Veronesi  
2013    CN     Eva Lechner    Anna Oberparleiter    Judith Pollinger  
2014    CN     Eva Lechner    Serena Calvetti    Mara Fumagalli  
2015    CN     Eva Lechner    Serena Calvetti    Mara Fumagalli  
2016    CN     Eva Lechner    Lisa Rabensteiner    Serena Calvetti  
2017    CN     Serena Calvetti    Lisa Rabensteiner    Gaia Ravaioli  
2018    CN     Eva Lechner    Serena Calvetti    Chiara Teocchi  
2019    CN     Martina Berta    Eva Lechner    Chiara Teocchi  
2020    CN     Eva Lechner    Martina Berta    Chiara Teocchi  
2021    CN     Eva Lechner    Marika Tovo    Martina Berta  

11 victories: Eva Lechner (ita)
8 victories: Annabella Stropparo (ita)
6 victories: Paola Pezzo (ita)
2 victories: Giovanna Bonazzi (ita)