NC ITALY
 
 Italy
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1988   XCO  CN    Giovanna Bonazzi  
1989   XCO  CN    Giovanna Bonazzi  
1990   XCO  CN    Paola Pezzo  
1991   XCO  CN    Paola Pezzo  
1992   XCO  CN    Paola Pezzo  
1993   XCO  CN    Paola Pezzo  
1994   XCO  CN    Paola Pezzo  
1995   XCO  CN    Maria-Paola Turcutto  
1996   XCO  CN    Annarita Goldin  
1997   XCO  CN    Nadia De Negri    Annabella Stropparo    Camilla Bertossi  
1998   XCO  CN    Annabella Stropparo  
1999   XCO  CN    Annabella Stropparo  
2000   XCO  CN    Veronica Sala    Giuliana Tovaglieri    Camilla Bertossi  
2001   XCO  CN    Annabella Stropparo    Camilla Bertossi    Elena Giacomuzzi  
2002   XCO  CN    Annabella Stropparo    Elena Giacomuzzi    Camilla Bertossi  
2003   XCO  CN    Annabella Stropparo    Alexandra Hober    Monica Brunati  
2004   XCO  CN    Annabella Stropparo    Claudia Marsilio    Alexandra Hober  
2005   XCO  CN    Paola Pezzo    Elena Giacomuzzi    Elena Gaddoni  
2006   XCO  CN    Annabella Stropparo    Elena Gaddoni    Claudia Marsilio  
2007   XCO  CN    Annabella Stropparo    Elena Gaddoni    Michela Benzoni  
2008   XCO  CN    Elena Gaddoni    Michela Benzoni    Elena Giacomuzzi  
2009   XCO  CN    Eva Lechner    Roberta Gasparini    Elena Gaddoni  
2010   XCO  CN    Eva Lechner    Elena Giacomuzzi    Evelyn Steffler  
2011   XCO  CN    Eva Lechner    Michela Benzoni    Vania Rossi  
2012   XCO  CN    Eva Lechner    Roberta Gasparini    Daniela Veronesi  
2013   XCO  CN    Eva Lechner    Anna Oberparleiter    Judith Pollinger  
2014   XCO  CN    Eva Lechner    Serena Calvetti    Mara Fumagalli  
2015   XCO  CN    Eva Lechner    Serena Calvetti    Mara Fumagalli  
2016   XCO  CN    Eva Lechner    Lisa Rabensteiner    Serena Calvetti  
2017   XCO  CN    Serena Calvetti    Lisa Rabensteiner    Gaia Ravaioli  
2018   XCO  CN    Eva Lechner    Serena Calvetti    Chiara Teocchi  
2019   XCO  CN    Martina Berta    Eva Lechner    Chiara Teocchi  
2020   XCO  CN    Eva Lechner    Martina Berta    Chiara Teocchi  
2021   XCO  CN    Eva Lechner    Marika Tovo    Martina Berta  
2022   XCO  CN    Martina Berta    Chiara Teocchi    Giorgia Marchet  

11 victories: Eva Lechner (ita)
8 victories: Annabella Stropparo (ita)
6 victories: Paola Pezzo (ita)
2 victories: Martina Berta (ita), Giovanna Bonazzi (ita)