NC ITALY
 
 Italy
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1997    CN     Daniele Pontoni  
2001    CN     Marco Bui    Hubert Pallhuber    Mirko Pirazzoli  
2002    CN     Martino Fruet    Yader Zoli    Hubert Pallhuber  
2003    CN     Marco Bui    Dario Acquaroli    Mirko Pirazzoli  
2004    CN     Dario Acquaroli    Marco Bui    Mirko Pirazzoli  
2005    CN     Marco Bui    Martino Fruet    Ramon Bianchi  
2006    CN     Yader Zoli    Mirko Pirazzoli    Martino Fruet  
2007    CN     Yader Zoli    Johann Pallhuber    Mirko Pirazzoli  
2008    CN     Yader Zoli    Johnny Cattaneo    Andrea Tiberi  
2009    CN     Marco Aurelio Fontana    Johnny Cattaneo    Alessandro Gambino  
2010    CN     Marco Aurelio Fontana    Umberto Corti    Andrea Tiberi  
2011    CN     Marco Aurelio Fontana    Martino Fruet    Michele Casagrande  
2012    CN     Marco Aurelio Fontana    Michele Casagrande    Andrea Tiberi  
2013    CN     Mirko Tabacchi    Andrea Tiberi    Marco Aurelio Fontana  
2014    CN     Luca Braidot    Gerhard Kerschbaumer    Andrea Tiberi  
2015    CN     Andrea Tiberi    Daniele Braidot    Luca Braidot  
2016    CN     Daniele Braidot    Luca Braidot    Michele Casagrande  
2017    CN     Gerhard Kerschbaumer    Luca Braidot    Andrea Tiberi  
2018    CN     Gerhard Kerschbaumer    Luca Braidot    Daniele Braidot  
2019    CN     Gerhard Kerschbaumer    Daniele Braidot    Luca Braidot  
2020    CN     Luca Braidot    Gerhard Kerschbaumer    Fabian Rabensteiner  
2021    CN     Nadir Colledani    Luca Braidot    Daniele Braidot  

4 victories: Marco Aurelio Fontana (ita)
3 victories: Marco Bui (ita), Gerhard Kerschbaumer (ita), Yader Zoli (ita)
2 victories: Luca Braidot (ita)