NC ITALY
 
 Italy
Discipline: MTB XC

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1997   XCO  CN    Daniele Pontoni  
2001   XCO  CN    Marco Bui    Hubert Pallhuber    Mirko Pirazzoli  
2002   XCO  CN    Martino Fruet    Yader Zoli    Hubert Pallhuber  
2003   XCO  CN    Marco Bui    Dario Acquaroli    Mirko Pirazzoli  
2004   XCO  CN    Dario Acquaroli    Marco Bui    Mirko Pirazzoli  
2005   XCO  CN    Marco Bui    Martino Fruet    Ramon Bianchi  
2006   XCO  CN    Yader Zoli    Mirko Pirazzoli    Martino Fruet  
2007   XCO  CN    Yader Zoli    Johann Pallhuber    Mirko Pirazzoli  
2008   XCO  CN    Yader Zoli    Johnny Cattaneo    Andrea Tiberi  
2009   XCO  CN    Marco Aurelio Fontana    Johnny Cattaneo    Alessandro Gambino  
2010   XCO  CN    Marco Aurelio Fontana    Umberto Corti    Andrea Tiberi  
2011   XCO  CN    Marco Aurelio Fontana    Martino Fruet    Michele Casagrande  
2012   XCO  CN    Marco Aurelio Fontana    Michele Casagrande    Andrea Tiberi  
2013   XCO  CN    Mirko Tabacchi    Andrea Tiberi    Marco Aurelio Fontana  
2014   XCO  CN    Luca Braidot    Gerhard Kerschbaumer    Andrea Tiberi  
2015   XCO  CN    Andrea Tiberi    Daniele Braidot    Luca Braidot  
2016   XCO  CN    Daniele Braidot    Luca Braidot    Michele Casagrande  
2017   XCO  CN    Gerhard Kerschbaumer    Luca Braidot    Andrea Tiberi  
2018   XCO  CN    Gerhard Kerschbaumer    Luca Braidot    Daniele Braidot  
2019   XCO  CN    Gerhard Kerschbaumer    Daniele Braidot    Luca Braidot  
2020   XCO  CN    Luca Braidot    Gerhard Kerschbaumer    Fabian Rabensteiner  
2021   XCO  CN    Nadir Colledani    Luca Braidot    Daniele Braidot  
2022   XCO  CN    Gerhard Kerschbaumer    Juri Zanotti    Luca Braidot  

4 victories: Marco Aurelio Fontana (ita), Gerhard Kerschbaumer (ita)
3 victories: Marco Bui (ita), Yader Zoli (ita)
2 victories: Luca Braidot (ita)