NC ARGENTINA ITT
 
 Argentina
Discipline: Road
Note:  
 

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1999   CN    Javier Gomez  
2000   CN    Edgardo Simon    Javier Gomez    Juan Guillermo Brunetta  
2001   CN    Edgardo Simon    Javier Gomez    Gonzalo Salas  
2002   CN    Juan Esteban Curuchet    Oscar Villalobo    Pedro Prieto  
2003   CN    Juan Guillermo Brunetta    Javier Gomez    Matias Medici  
2004   CN    Juan Guillermo Brunetta    Oscar Villalobo    Matias Medici  
2005   CN    Juan Guillermo Brunetta    Oscar Villalobo    Cesar Dario Sigura  
2006   CN    Matias Medici    Oscar Villalobo    Cesar Dario Sigura  
2007   CN    Juan Guillermo Brunetta    Oscar Villalobo    Juan Aguirre Colome  
2008   CN    Matias Medici    Martin Garrido Mayorga    Jorge Giacinti  
2009   CN    Juan Esteban Curuchet    Matias Medici    Gerardo Luis Fernandez  
2010   CN    Matias Medici    Jorge Giacinti    Leandro Carlos Messineo  
2011   CN    Leandro Carlos Messineo    Matias Medici    Martin Garrido Mayorga  
2012   CN    Andres Ignacio Pereyra    Juan Ariel Lucero    Daniel Eduardo Zamora  
2013   CN    Leandro Carlos Messineo    Sergio Daniel Godoy Centeno    Cristian Manuel Ranquehue  
2014   CN    Laureano Rosas    Daniel Ricardo Diaz    Jorge Giacinti  
2015   CN    Alejandro Antonio Duran    Matias Medici    Juan Ariel Lucero  
2016   CN    Laureano Rosas    Emiliano Ibarra    Hugo Angel Velazquez  
2017   CN    Mauricio Waldemar Muller    Emiliano Ibarra    Juan Javier Melivilo  
2018   CN    Emiliano Ibarra    Ruben Gabriel Ramos    Alejandro Antonio Duran  
2019   CN    Juan Pablo Dotti    Emiliano Ibarra    Alejandro Antonio Duran  
2021   CN    Juan Pablo Dotti    Alejandro Antonio Duran    Leandro Franco Cobarrubia Lucero  
2022   CN    Alejandro Antonio Duran    Juan Pablo Dotti    German Nicolas Tivani Perez  

4 victories: Juan Guillermo Brunetta (arg)
3 victories: Matias Medici (arg)
2 victories: Juan Esteban Curuchet (arg), Juan Pablo Dotti (arg), Alejandro Antonio Duran (arg), Leandro Carlos Messineo (arg), Laureano Rosas (arg), Edgardo Simon (arg)