NC FRANCE ITT U23
 
 France
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
2011    CN     Johan Le Bon    Yoann Paillot    Rudy Molard  
2012    CN     Johan Le Bon    Alexis Guérin    Kevin Labeque  
2013    CN     Yoann Paillot    Bruno Armirail    Alexis Gougeard  
2014    CN     Bruno Armirail    Rémi Cavagna    Nans Peters  
2015    CN     Rémi Cavagna    Marc Fournier    Antoine Leplingard  
2016    CN     Rémi Cavagna    Corentin Ermenault    Thibault Guernalec  
2017    CN     Alexys Brunel    Thibault Guernalec    Corentin Ermenault  
2018    CN     Alexys Brunel    Jeremy Defaye    Thibault Guernalec  
2019    CN     Thibault Guernalec    Thomas Denis    Thomas Delphis  
2020    CN     Thomas Delphis    Quentin Bezza    Kévin Vauquelin  
2021    CN     Kévin Vauquelin    Enzo Paleni    Thomas Delphis  

2 victories: Alexys Brunel (fra), Rémi Cavagna (fra), Johan Le Bon (fra)