NC FRANCE ITT U23
 
 France
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2011   CN    Johan Le Bon    Yoann Paillot    Rudy Molard  
2012   CN    Johan Le Bon    Alexis Guérin    Kevin Labeque  
2013   CN    Yoann Paillot    Bruno Armirail    Alexis Gougeard  
2014   CN    Bruno Armirail    Rémi Cavagna    Nans Peters  
2015   CN    Rémi Cavagna    Marc Fournier    Antoine Leplingard  
2016   CN    Rémi Cavagna    Corentin Ermenault    Thibault Guernalec  
2017   CN    Alexys Brunel    Thibault Guernalec    Corentin Ermenault  
2018   CN    Alexys Brunel    Jeremy Defaye    Thibault Guernalec  
2019   CN    Thibault Guernalec    Thomas Denis    Thomas Delphis  
2020   CN    Thomas Delphis    Quentin Bezza    Kévin Vauquelin  
2021   CN    Kévin Vauquelin    Enzo Paleni    Thomas Delphis  

2 victories: Alexys Brunel (fra), Rémi Cavagna (fra), Johan Le Bon (fra)