NC FRANCE U23
 
 France
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
2009    CN     Alexandre Lemair    Geoffrey Soupe    Anthony Delaplace  
2011    CN     Damien Le Fustec    Arnaud Démare    Rudy Molard  
2012    CN     Quentin Bernier    Alexis Gougeard    Maxime Renault  
2013    CN     Flavien Dassonville    Jules Pijourlet    Guillaume Thévenot  
2014    CN     Jérémy Leveau    David Cherbonnet    Guillaume Thévenot  
2015    CN     Hugo Hofstetter    Franck Bonnamour    Paul Sauvage  
2016    CN     Paul Ourselin    Benoit Cosnefroy    Corentin Ermenault  
2017    CN     Victor Lafay    Benoit Cosnefroy    Damien Touzé  
2018    CN     Cyril Barthe    Alexys Brunel    Maxime Jarnet  
2019    CN     Théo Delacroix    Anthony Jullien    Matis Louvel  
2020    CN     Axel Zingle    Florian Dauphin    Matis Louvel  
2021    CN     Valentin Retailleau    Mathis Le Berre    Antoine Devanne