WATERLOO
 
 United States of America
Discipline: Cyclo Cross

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2014   C1    Katherine Compton    Georgia Gould    Caroline Mani  
2014   C2    Katherine Compton    Caroline Mani    Georgia Gould  
2015   C1    Kaitlin Keough (Antonneau)    Amanda Miller    Crystal Anthony  
2015   C2    Crystal Anthony    Caroline Mani    Kaitlin Keough (Antonneau)  
2016   C2    Katherine Compton    Ellen Noble    Amanda Miller  
2016   C1    Kaitlin Keough (Antonneau)    Ellen Noble    Caroline Mani  
2017   C2    Katherine Compton    Loes Sels    Christel Ferrier-Bruneau  
2017   CDM    Sanne Cant    Kaitlin Keough (Antonneau)    Ellen Noble  
2018   C2    Evie Richards    Ellen Noble    Ellen Van Loy  
2018   CDM    Marianne Vos    Ellen Noble    Katerina Nash (Hanusova)  
2019   C2    Jolanda Neff    Clara Honsinger    Caroline Mani  
2019   CDM    Katerina Nash (Hanusova)    Jolanda Neff    Evie Richards  
2021   C2    Jolanda Neff    Hélène Clauzel    Katerina Nash (Hanusova)  
2021   CDM    Marianne Vos    Lucinda Brand    Denise Betsema  

4 victories: Katherine Compton (usa)
2 victories: Kaitlin Keough (Antonneau) (usa), Jolanda Neff (sui), Marianne Vos (ned)