NC PORTUGAL
 
 Portugal
Discipline: Cyclo Cross

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1960   CN    Antonio Barbosa Alves  
1961   CN    Antonio Barbosa Alves  
1970   CN    Manuel Cunha Sousa    Venceslau Domingues Fernandes  
1981   CN    Venceslau Domingues Fernandes    Antonio Castro    Rui Azevedo  
1984   CN    Venceslau Domingues Fernandes    Jose Fernandes    Antonio Castro  
2012   CN    Celestino Duarte Dias Pinho    Tiago Ferreira    Nuno Alves  
2013   CN    Vitor Santos    Joao Pedro Mendoca Pereira    Ricardo Senos  
2014   CN    Vitor Santos    Mario Jorge Faria Costa    Ricardo Marinheiro  
2015   CN    Mario Luis Miranda Costa    Vitor Santos    Fabio Ribeiro  
2016   CN    Vitor Santos    Mario Luis Miranda Costa    Ricardo Marinheiro  
2017   CN    Ricardo Marinheiro    Mario Luis Miranda Costa    Roberto Carlos Guimaraes Ferreira  
2018   CN    Mario Luis Miranda Costa    Vitor Santos    Roberto Carlos Guimaraes Ferreira  
2019   CN    Marcio Fernando Santos Barbosa    Mario Luis Miranda Costa    Roberto Carlos Guimaraes Ferreira  
2020   CN    Marcio Fernando Santos Barbosa    Vitor Santos    Mario Luis Miranda Costa  
2021   CN    Mario Luis Miranda Costa    Vitor Santos    Carlos Miguel Leite Salgueiro  
2022   CN    Mario Luis Miranda Costa    Bruno Silva    Vitor Santos  

4 victories: Mario Luis Miranda Costa (por)
3 victories: Vitor Santos (por)
2 victories: Marcio Fernando Santos Barbosa (por), Antonio Barbosa Alves (por), Venceslau Domingues Fernandes (por)