NC AUSTRALIA
 
 Australia
Discipline: Track

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1980   CN    Diane Brown    Sian Mulholland    Vicky Carne  
1981   CN    Vicky Carne    Melinda Wyles    Kathy Young  
1990   CN    Linda Orrow  
1992   CN    Felicity Horsley    Julie Speight    Anna Soanes  
1994   CN    Lucy Tyler-Sharman    Karen Barrow    Melissa Berryman  
1995   CN    Lucy Tyler-Sharman    Michelle Ferris    Felicity Myers  
1996   CN    Michelle Ferris    Marylin Fuss    Felicity Horsley  
1997   CN    Michelle Ferris    Sandra Smith    Felicity Myers  
1998   CN    Michelle Ferris    Felicity Myers    Lucy Tyler-Sharman  
1999   CN    Lyndelle Higginson    Rosealee Hubbard    Chloe Jack  
2000   CN    Michelle Ferris    Lyndelle Higginson    Rosealee Hubbard  
2001   CN    Kerrie Meares    Rochelle Gilmore    Chloe Jack  
2002   CN    Kerrie Meares    Rosealee Hubbard    Anna Meares  
2003   CN    Kerrie Meares    Rosealee Hubbard    Anna Meares  
2004   CN    Anna Meares    Rosealee Hubbard    Rebecca Ellis  
2005   CN    Anna Meares    Kerrie Meares    Laura McCaughey  
2006   CN    Anna Meares    Kerrie Meares    Kristine Bayley  
2007   CN    Kerrie Meares    Anna Meares    Kristine Bayley  
2008   CN    Kaarle McCulloch    Kerrie Meares    Emily Rosemond  
2009   CN    Anna Meares    Kaarle McCulloch    Kerrie Meares  
2010   CN    Kaarle McCulloch    Cassandra Kell    Annette Edmondson  
2011   CN    Anna Meares    Kaarle McCulloch    Cassandra Kell  
2012   CN    Anna Meares    Kaarle McCulloch    Ziggy Callan  
2013   CN    Stephanie Morton    Kaarle McCulloch    Taylah Jennings  
2014   CN    Anna Meares    Stephanie Morton    Caitlin Ward  
2015   CN    Anna Meares    Kaarle McCulloch    Stephanie Morton  
2016   CN    Anna Meares    Stephanie Morton    Kaarle McCulloch  
2017   CN    Stephanie Morton    Courtney Field    Kaarle McCulloch  
2018   CN    Stephanie Morton    Caitlin Ward    Kaarle McCulloch  
2019   CN    Caitlin Ward    Kaarle McCulloch    Madison Janssen  
2020   CN    Kristina Clonan    Breanna Hargrave    Selina Ho  
2021   CN    Kristina Clonan    Breanna Hargrave    Kaarle McCulloch  
2022   CN    Kristina Clonan    Breanna Hargrave    Alessia McCaig